HR vacatures

Human Resource vacatures

Dus jij bent op zoek naar een HR functie? Komt dat even goed uit! Want of je nou zoekt naar een vacature voor
Lees meer

Hr consultant traineeship | Huis ter Heide

FulltimeHuis ter HeideHBO
Vanaf dag 1 leren door te doen? Hier moet je zijn!

Traineeship hr consultant | Huis ter Heide

FulltimeHuis ter HeideHBO
Zoekende naar een unieke kans op hr gebied? Die ga je hier vinden!

Consultant omgeving Zeist | Zeist

FulltimeZeistHBO
Ga jij er graag dagelijks op uit? In deze rol ziet de klant je graag komen. 

Consultant in Huis ter Heide | Huis ter Heide

FulltimeHuis ter HeideHBO
Ga jij graag dagelijks on tour? In deze veelzijdige rol is je vervelen geen optie!

Consultant | Huis ter Heide

FulltimeHuis ter HeideHBO
Kom jij graag bij meerdere klanten over de vloer? In deze veelzijdige rol is je vervelen geen optie!

Consultant traineeship | Huis ter Heide

FulltimeHuis ter HeideHBO
Als starter op zoek naar een mooie kans op hr gebied? Daar vertel ik je graag alles over. 

Senior hr medewerker | Geldermalsen

FulltimeGeldermalsenHBO
Toe aan die volgende stap en werken onder jouw voorwaarden? Sla deze vacature dan niet over. 

Hr medewerker | Geldermalsen

FulltimeGeldermalsenHBO
Toe aan je volgende stap in het hr vak? Deze vacature krijgt van mij alvast een ++. 

HR medewerker | Tilburg

ParttimeTilburgHBO
Op zoek naar een toffe hr parttime rol in de wereld die je zo goed kent? Je gaat er hier alles over lezen in 3, 2,1...
254

Filter op

Filters toepassen

Waarom werken in de HR?

De vraag naar hr medewerkers neemt met de dag toe en hr jobs vallen al langer in de categorie: populair. Niet zo gek, want werken in deze branche blijft namelijk niet lang zonder een stapel voordelen. Denk aan een goed salaris, de grote mate van afwisseling en de ruimte om elke dag met mensen te werken en door te groeien in het vak. Als hr medewerker heb je de kans om op dagelijkse basis het verschil te maken. Los van deze elementen trekt het feit dat geen dag hetzelfde is vele mensen over de spreekwoordelijke streep. Samengevat ga je elke dag werken met én voor mensen.

Waar kun je werken in de HR?

Waar niet?! Het voordeel van werken in de hr is dat elke grote organisatie over een eigen afdeling beschikt. En dat komt, kijkend naar jouw carrièrekansen, goed uit. Work-on staat op dagelijkse basis in contact met meerdere van deze organisaties. Welke dit zijn? Dat delen onze talentcoaches graag met je in een persoonlijk gesprek.

Voordelen van werken in de hr via Work-on

De zekerheid van een lekker salaris, mensgericht werken, waardevolle werkervaring, elke dag nieuwe dingen leren en A-merken van opdrachtgevers op je cv. Een aantal van de voordelen aan via Work-on werken in hr las je zojuist al. Maar de belangrijkste van allemaal is dat je, samen met jouw persoonlijke Talentcoach op zoek gaat naar de functie die precies bij jou en je situatie past. Jij bent de baas en Work-on beweegt met je mee.

Fulltime, parttime of bijbaan, kies jouw dienstverband

Ga je voor een fulltime, parttime of bijbaan? Dat is natuurlijk geheel afhankelijk van je situatie, maar het belangrijkste is: ook hierin is de keuze aan jou. 40 uur per week euro’s verdienen of een parttime baan of bijbaan combineren met een drukke studie, the choice is yours! Aan de mogelijkheden ligt het gelukkig niet. Work-on heeft altijd een vacature die bij je past.

Welke functies zijn er binnen HR?

Binnen de hr branche bestaan er verschillende soorten jobs. Tijd om de meestvoorkomende er in het bijzonder uit te lichten:

Recruiter

Openstaande vacatures links, slimme mensen rechts en jij als recruiter die deze twee samenbrengt. Als recruiter ligt er een mooie kans om aan de wieg te staan van vele carrières. Inclusief die van jezelf.

HR medewerker

Een rol voor de mensenmens pur sang. De nummer 1 prioriteit? Het bewaken en uitvoeren van het personeelsbeleid. Van het zorgen voor een personeelsadministratie die tot in de puntjes verzorgd is tot het zijn van een vraagbaak voor je collega’s, in deze job komt het elke dag voorbij. Wil jij aan de slag als HR medewerker? Dan is dit mogelijk de vacature voor jou:

HR adviseur

Als hr adviseur geef je advies op hr gebied. What’s in the name. Wat er in de praktijk op neerkomt dat je jezelf graag bemoeit met personeelszaken, sollicitatiegesprekken of het oplossen van eventuele conflicten op de werkvloer. Wil jij aan de slag als HR adviseur? Dan is dit mogelijk de vacature voor jou:

HR assistent

De positie om in no-time uit te groeien tot een onmisbare rechterhand van je hr collega’s en een mooie opstap wanneer je de wereld van hr als het beloofde land ziet. Of het nu het notuleren tijdens een vergadering, het schrijven van een vacaturetekst of het bijhouden van de personeelsplanning betreft, als hr assistent draai jij er je hand niet voor om. Wil jij aan de slag als HR assistent? Dan is dit mogelijk de vacature voor jou:

Thuiswerken bij HR vacatures?

Het aantal vacatures waar deels of zelfs volledig thuiswerken mogelijk is heeft de laatste jaren (noodgedwongen) een vlucht genomen. Bevalt deze optie je bijzonder goed en gaat jouw voorkeur uit naar een hr job waarin volledig thuiswerken of een hybride variant mogelijk is? Het actuele aanbod aan thuiswerk vacatures vind je hier.

Kom in contact met onze talentcoaches

Onze Talentcoaches staan voor je klaar. Niet alleen om je aan die toffe baan te helpen, maar ook om jou te helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Alles voor de juiste persoon op de juiste plek. Jij op de juiste plek dus.

Welke vacatures hebben jullie nog meer?

Meer commerciële vacatures?

Laat even je e-mailadres achter

WIL JIJ EEN LEUKE BAAN?
SCHRIJF JE IN