Over ons

Het juiste talent
op de juiste plek

 

Het begin van Work-on

Work-on studentenuitzendbureau is opgericht op een studentenkamer door twee studenten, Roderic en Frank. Roderic en Frank zaten toen nog op een zolderkamer in Utrecht. Met een uitgesproken mening over hoe er werd omgesprongen met jong talent zijn ze aan de slag gegaan. Studenten kunnen immers veel meer dan alleen bedienen!

Uitgegroeid tot volwaardig HR-Partner

Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid. Niet alleen in personeelsaantal maar, voornamelijk, in kennis en ervaring. Waar Work-on in 1999 nog stond voor studenten uitzendbureau is dat vandaag de dag allang niet meer zo. Wij zijn, en worden gezien als, een volwaardige HR-Partner. En daar zijn we trots op!

Twintig jaar ervaring

In twintig jaar maak je een hoop mee. Van een stressvolle situatie waarbij je vandaag een geschikte kandidaat nodig hebt tot dat ontzettend lastige functieprofiel waar de juiste persoon niet voor lijkt te bestaan; we've been there. De opgedane ervaring is ontzettend waardevol voor toekomstige uitdagingen. Hoe lastig je probleem ook is wij kunnen je (bijna) altijd helpen. Wij zetten onze kennis en kunde graag voor je in!

WIL JIJ BIJ ONS WERKEN?

Openstaande functies bij Work-on

Word onze nieuwe Talentcoach

Momenteel zoeken wij een leuke talentcoach om het team in Utrecht te komen versterken. Ben of ken jij deze toekomstige Talentcoach? Iemand die het leuk vindt om talenten te vinden en te verbinden? Twijfel niet en reageer! Wil je meer vacatures zien bij Work-on? Kijk dan eens bij onze openstaande functies!

BEKIJK ONZE FUNCTIES

NOG VRAGEN?
STEL ZE VIA CONTACT