Over ons

Het juiste talent
op de juiste plek

 

Wij zijn Work-on

Gewoon het leukste uitzendbureau van Nederland. Dat is Work-on! Grote woorden, we know. Hoe we deze waar maken? Door starters en studenten aan te gekke banen te helpen binnen de zakelijke dienstverlening. Daar begint het. Ooit gestart vanaf een zolderkamer en anno 2023 uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met 30+ personeelsleden en 4 eigen vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Tilburg.

Uitgegroeid tot volwaardig HR-Partner

Vanuit hier helpen we talent om zich te ontwikkelen aan het begin van hun professionele carrières. Via een plek waar werkplezier, skills, ambities en een passie samenkomen. Is een talent werkzaam via ons, volgt de begeleiding door middel van talentcoaching en ook de toegang tot een eigen Work-on Talent Academy op de voet. Leuk detail: met ruim 22 jaar ervaring zijn we ook op het gebied van hr uitgegroeid tot meer dan volwaardig partner.

WIL JIJ BIJ ONS WERKEN?

Openstaande functies bij Work-on

Word onze nieuwe Talentcoach

Momenteel zoeken wij een leuke talentcoach om het team in Utrecht te komen versterken. Ben of ken jij deze toekomstige Talentcoach? Iemand die het leuk vindt om talenten te vinden en te verbinden? Twijfel niet en reageer! Wil je meer vacatures zien bij Work-on? Kijk dan eens bij onze openstaande functies!

BEKIJK ONZE FUNCTIES

NOG VRAGEN?
STEL ZE VIA CONTACT