HEB JIJ PLEZIER IN JE WERK?

#lekker persoonlijk

Hoe zit dat bij jou?

Motivatie, plezier of voldoening. Hoe we het ook noemen, lekker in je vel zitten op je werk is heel belangrijk. Allereerst voor jou, maar ook voor je werkgever. Mensen die met plezier naar hun werk gaan zijn productiever, positiever, efficiënter en gelukkiger. En jij? Heb jij plezier in je werk?

Mwah, kan beter.

Natuurlijk heeft iedereen wel eens een baalmomentje. De wekker gaat, maar de zin om te werken ontbreekt. Helaas zijn er veel mensen waarbij ‘wel eens’ verandert in ‘bijna altijd’. De werkdag verloopt stroef, je was niet productief of je ploft doodmoe of chagrijnig op de bank. Als jij dit herkent moet je actie ondernemen, maar hoe? Waar ligt het dan aan?

Jazeker!

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Geldt dit voor jou? Fijn, houden zo. Het is heerlijk als je jezelf mag zijn op het werk en zeker als jouw functie uitdagend is. De truc is zorgen dat jij zo happy blijft. Hoe dan? Waar moet je op letten?De basisonderdelen van werkplezier

Bedrijfscultuur
Je past of niet, maar hoe kom je erachter bij welke organisatie of in welk team jij hoort?

Lees de blog

Klik met collega's
Je op je gemak voelen bij de mensen om je heen. Communicatie is de sleutel.

Lees de blog

Inhoud functie
Heb jij de gezonde mix van werkdruk, uitdaging, prestaties en ontspanning in jouw functie?

Lees de blog

Ontwikkeling
Wil jij leren, verbeteren of doorgroeien? Of allemaal? Wat ga je ontwikkelen? Waar begin je?

Lees de blog

En nu?

Geld verdienen is belangrijk, maar is niet het allerbelangrijkste. Leuk werk in een omgeving die bij jou past. Daar gaat het om.
Best een uitdaging; het vinden van zo’n leuke baan.


BEKIJK ONZE VACATURES

De leukste banen in je mail?

Laat ons even weten in welke regio en vakgebied jij op zoek bent naar een (nieuwe) job. Houden wij je op de hoogte!

Eerst even kennismaken?

Misschien weet je nog niet zo goed welke samenstelling van basiselementen jou werkplezier oplevert. In een kennismakingsgesprek leren we je namelijk echt kennen, en jij ons. Jij bent namelijk niet een cv, maar een persoon met ambities, talenten, natuurlijk valkuilen, maar ook drijfveren. Meld je bij ons aan. Gaan we een gesprekje met je plannen!

Meld mij aan Meer over de kennismaking