Werken bij
Work-on

Jouw kernwaarden zijn onze kernwaarden

Kwaliteit

Eruit willen springen door middel van zorgvuldigheid en expertise in het vak. Afspraken nakomen en verwachtingen willen overtreffen. Streven naar 100% tevredenheid.

Plezier

Deze mag zeker niet vergeten worden. Graag werken met een lach op je gezicht. Het zorgt ervoor dat wat je doet, je met plezier doet. Successen samen willen vieren. En zelf willen bijdragen aan een goede sfeer.

Groei

Streven naar zoveel mogelijk ontwikkeling. Elke dag bij leren. Het beste uit jezelf willen halen. Niet alleen uit jezelf maar ook uit het team. Samen de gewenste resultaten bereiken.

Persoonlijk

Verdiep jij je ook graag in de ander? En ben jij liever geïnteresseerd dan interessant? Jij houdt van mensen. Je staat graag in contact met elkaar en bent persoonlijk, bereikbaar en toegankelijk.

Passen deze eigenschappen helemaal bij jou?

Twijfel niet en stuur ons een sollicitatie. Hieronder staan enkele vacatures beschreven. Wij zijn altijd op zoek naar slimme gemotiveerde collega's met dezelfde drive en kernwaarden.

INSCHRIJVEN

Is talentcoaching iets voor jou?

Word talentcoach bij Work-on

Houd jij van mensen en ga jij voor kwaliteit in plaats voor kwantiteit? Vind jij het leuk om kandidaten blij te maken met een leuke baan die bij hun studie past en werkgevers blij te maken met de juiste talentvolle kandidaat? Lucky you. Dan zijn wij op zoek naar jou!

IN AMSTERDAM

PAS JIJ BIJ ONS?

Stond jouw droombaan er hierboven niet tussen? Geen paniek, we zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen!
Schrijf je hieronder in!

HEB JE NOG VRAGEN?
NEEM GERUST CONTACT OP