WERKEN BIJ HET
LEUKSTE TALENTENBUREAU
VAN NEDERLAND


We're hiring! Bekijk direct onze vacatures

Driven by talent

Elke dag van elke maand

Jong talent aan te gekke banen helpen. Zijn we goed in. Al ruim 22 jaar. Slimme studenten, starters of young professionals waarvan je nu al weet: zij gaan het verschil maken. Waar? Bij één van onze partners - de opdrachtgevers voor wie we al die talenten strikken. De juiste werkplek voor onze talenten, de juiste talenten voor onze opdrachtgevers. Zie je?

Ons grootste talent? Het vinden, binden en bemiddelen van talent. Met ‘we’ bedoel ik de 30 vakidioten (and still counting..) waarmee we er dagelijks op los recruiten vanuit onze vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Tilburg. Niet schrikken wanneer deze vestigingen in de volksmond gewoon vestiging Uu, Damsko of Tilly worden genoemd.

 

Nu kunnen we eindeloos doorgaan over ons vak, maar daar zit jij niet op te wachten. Leuker is om te weten hoe we ons vak uitvoeren. Onze missie draait om het vinden van de juiste mensen. Aandacht is onze succesfactor. Dankzij de eindeloze persoonlijke aandacht richting onze kandidaten en opdrachtgevers weten we wie ze echt zijn en wat ze zoeken. Zodoende worden we nooit verrast door wat er speelt op de werkvloer en zijn we in staat om als referent te dienen voor onze eigen kandidaten.

Dat we fan zijn van persoonlijke aandacht is ook onder het eigen personeel allesbehalve geheim. Jaarlijkse skivakanties, bijzondere uitjes, een unieke werksfeer. Tel daar volop ruimte plus de aanmoedigingen om te blijven groeien bij op en zo hebben onze kernwaarden: impact, growth, driven, en fun zichzelf geschreven.

Driven by talent

Elke dag van elke maand

Jong talent aan te gekke banen helpen. Zijn we goed in. Al ruim 22 jaar. Slimme studenten, starters of young professionals waarvan je nu al weet: zij gaan het verschil maken. Omdat ze klaar zijn om de carrièreladder te beklimmen. Waar ze dit gaan doen? Bij één van onze partners - de opdrachtgevers voor wie we al die talenten strikken. De juiste werkplek voor onze talenten, de juiste talenten voor onze opdrachtgevers. Zie je?

Ons grootste talent? Het vinden, binden en bemiddelen van talent. Dus hebben we er onze business van gemaakt. Waarom? Omdat we er vooral heel veel plezier in hebben. Daarom. Met ‘we’ bedoel ik de 30 vakidioten (and still counting..) waarmee we er dagelijks op los recruiten vanuit onze vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Tilburg.


Niet schrikken wanneer deze vestigingen in de volksmond gewoon vestiging Uu, Damsko of Tilly worden genoemd. Nu kunnen we eindeloos doorgaan over ons vak, maar daar zit jij niet op te wachten. Leuker is om te weten hoe we ons vak uitvoeren.

Onze missie draait niet om zoveel mogelijk mensen vinden. Integendeel. We zijn op zoek naar de juiste mensen. Aandacht is onze succesfactor. Dankzij de eindeloze persoonlijke aandacht richting onze kandidaten en opdrachtgevers weten we wie ze echt zijn en wat ze zoeken. Zodoende worden we nooit verrast door wat er speelt op de werkvloer en zijn we in staat om als referent te dienen voor onze eigen kandidaten. Dat we fan zijn van persoonlijke aandacht is ook onder het eigen personeel allesbehalve geheim. Jaarlijkse skivakanties, bijzondere uitjes, een unieke werksfeer. Tel daar volop ruimte plus de aanmoedigingen om te blijven groeien bij op en zo hebben onze kernwaarden: impact, growth, driven, en fun zichzelf geschreven.

500+
Plaatsingen
Per jaar

8,5
Gemiddelde
klantcijfer

800+
Vacatures
Per jaar

31
Work-
onners

We're hiring! Bekijk onze vacatures

Word recruiter bij Work-on

Houd jij van mensen en ga jij voor kwaliteit in plaats voor kwantiteit? Vind jij het leuk om kandidaten blij te maken met een leuke baan die bij hun studie past en werkgevers blij te maken met de juiste talentvolle kandidaat? Lucky you. Dan zijn wij op zoek naar jou!

IN AMSTERDAM IN UTRECHT IN TILBURG
 

Onze verhalen vertellers:
de marketeers

Wij geloven in mensen, echte mensen. En zo doen wij alles voor de perfecte match tussen persoon en organisatie. Goed verhaal hè? Vinden wij ook. Daarom mag iedereen het mag weten. Althans, iedereen in onze doelgroep. Ga jij ons daarbij helpen?

ONLINE MARKETEER  
 

Voor de praatjesmakers:
de accountmanagers

Wij geloven in mensen, echte mensen. Wij gaan iedere dag voor de perfecte match tussen een organisatie en een werkzoekende. Uitdagend, maar oh zo waardevol. Want zo zorgen wij dat iedereen blijvend op z'n plek zit. Mooi verhaal hè? Als accountmanager aan jou de taak om dit aan heel Nederland te vertellen!

IN AMSTERDAM IN ROTTERDAM
 

PAS JIJ BIJ ONS?

Stond jouw droombaan er hierboven niet tussen? Geen paniek, we zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen!
Schrijf je hieronder in!

HEB JE NOG VRAGEN?
NEEM GERUST CONTACT OP