Partner

Samenwerking Axivate Horeca & Work-on

7 juli 2022 | Leestijd: 3 - 5 minuten

Samenwerking Axivate Horeca & Work-on

Voor onze talenten vinden we een baan bij de leukste werkgever van Nederland. Dat is een belofte die we niet alleen aan onze talenten, maar ook onze partners doen. We werken nauw met de opdrachtgevers voor wie we werven. We komen langs, bekijken de bedrijfslocatie en ontmoeten de collega’s. Op die manier leren we de organisatie echt kennen. Dit vinden we belangrijk, want hiervoor kunnen we de perfecte match maken. De ‘match’ die niet alleen past bij de functie, maar ook aansluiting vindt bij de bedrijfscultuur en organisatie. Dat vinden niet alleen wij belangrijk, maar ook onze partners zelf. Met trots stellen we er één aan je voor: Axivate Horeca.

Axivate Horeca is een snelgroeiende organisatie met regelmatig plek voor nieuwe collega’s. Vooral op de service afdelingen: marketing, hr, finance en administratie. We spreken met Arne Vos over de werving van Axivate Horeca en de samenwerking met Work-on.
Team: 17 medewerkers op de service afdelingen.
Type Axivate Horeca: jong, gedreven en gemotiveerd.
Bijzonderheden: geen.
Waarom Work-on: korte lijnen en persoonlijke aandacht.


Begin 2022 zocht je contact met ons voor een mogelijke samenwerking. Wat trok je over de streep om een uitzend-/werving en selectiebureau in te schakelen?

Urgentie. Er was verloop binnen onze organisatie, terwijl we eigenlijk al extra ondersteuning konden gebruiken. Om de beoogde groei te realiseren, wilden we zo snel mogelijk een aantal nieuwe collega’s verwelkomen binnen de organisatie.

Het type ‘Axivate Horeca’ is jong en gedreven. Waarom zijn juist deze eigenschappen belangrijk voor de organisatie?

Wij geloven dat de ‘culture fit’ binnen onze organisatie is gemaakt wanneer je als medewerker mee kan komen met onze (snelle) groei. Hiervoor moet je toch een bepaalde drive hebben. Het team bestaat op dit moment uit ongeveer 17 man, waarvan de gemiddelde leeftijd tussen de 20 en 30 ligt. We breiden het team graag uit met mensen die passie hebben voor het vak en graag met ons meegroeien.

Wat is voor Axivate Horeca de (meer)waarde van Work-on?

De tijd en aandacht die Work-on geeft aan onze werving. Zowel in het voortraject als op het gebied van nazorg. Zo hebben we bijvoorbeeld alleen profielen ontvangen van kandidaten die aansluiten bij onze wens en werd er ook na de startdatum van onze nieuwe medewerkers contact onderhouden. Dat vind ik waardevol. We kijken dan ook al naar de beste manier om een langdurige samenwerking met Work-on vorm te geven.

De perfecte match


De juiste persoon op de juiste plek. De succesformule voor het realiseren van de blijvende match. We vertellen er graag over.


Meer over onze werkwijze

Weet wat er speelt


We hebben de meest relevante artikelen en inspirerende verhalen van onze partners verzameld in ons blog-overzicht.


Naar het blogoverzicht

Maak gebruik van onze kennis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van hr en recruitment.