Partner

De samenwerking tussen Work-on en Presenter gaat al wat jaartjes mee

11 november 2022 | Leestijd: 3 - 5 minuten

Samenwerking Presenter & Work-on

Voor onze talenten vinden we een baan bij de leukste werkgever van Nederland. Dat is een belofte die we niet alleen aan onze talenten, maar ook onze partners doen. We werken nauw samen met de opdrachtgevers voor wie we werven. We komen langs, bekijken de bedrijfslocatie en ontmoeten de collega’s. Op die manier leren we de organisatie echt kennen. Dit vinden we belangrijk, want hierdoor kunnen we de perfecte match maken. De ‘match’ die niet alleen past bij de functie, maar ook aansluiting vindt bij de bedrijfscultuur en organisatie. Dat vinden niet alleen wij belangrijk, maar ook onze partners zelf. Met trots stellen we er opnieuw één aan je voor: Presenter.

Presenter ondersteunt organisaties op interim of projectbasis met het schrijven en ontwikkelen van (geschreven) content. Aan het woord: Mariska van Gorp over de samenwerking met Work-on en waarom deze al zo lang succesvol is.


Team: 68 contentspecialisten.
Type Presenter: geïnteresseerd, brengt energie, omarmt verandering, maakt plezier en is leergierig.
Bijzonderheden: hebben een nieuwe vestiging geopend in Amsterdam.
Waarom Work-on: snelheid, vertrouwen en weten wat je aan elkaar hebt.


De samenwerking tussen Work-on en Presenter gaat al wat jaartjes mee.

“Dat klopt! Ik ben zelf inmiddels 5 jaar werkzaam bij Presenter en ik weet niet beter dan dat deze samenwerking er is. De ene keer wat intensiever dan de andere keer. Logisch aangezien dit samenhangt met de behoefte aan onze kant. Waar we voor losse, korte opdrachten eigenlijk het hele jaar door bij jullie aankloppen, hebben we dit recent opnieuw gedaan met een grotere klus. ”

Een grotere klus..?

“Nogal ja. Eerder dit jaar is het besluit genomen om als organisatie door te groeien van 2 naar 3 vestigingen. Naast Utrecht en Den Haag zijn we nu ook te vinden in een nieuw pand aan de Herengracht. Amsterdam dus. Die stap ging samen met een grote vraag aan personeel. En zodra ik omhoog zit, is Work-on het eerste bureau dat ik bel.”

Waarom Work-on?

“Jullie weten precies wat ik zoek, luisteren echt naar wat ik vraag en juist dat vind ik fijn. Met jullie is het altijd snel schakelen. Geen heen en weer gemail, gewoon even een belletje. 9 van de 10 keer heb ik ook aan 2 zinnen genoeg om aan te geven wat ik wanneer nodig heb. Geef ik aan dat een deadline morgen is, heb ik later die middag 4 profielen in mijn mailbox waarvan ik weet dat ik ze alle 4 zo kan aannemen. Lieke en ik zijn wat dat betreft in no-time totaal op elkaar ingespeeld. We hebben elkaar recent tijdens een event bij Work-on ontmoet en nu is het bijna alsof ik er een collega bij heb. Soms kan een vraag uit het niets komen en dit kan wat chaotisch overkomen. Gelukkig is het antwoord altijd: Gaan we doen!”

Lijken Presenter en Work-on in jouw ogen een beetje op elkaar?

“Dat durf ik wel te zeggen ja. Niet in wat we doen, wel in de manier waarop dingen gaan en de types die er werken. Als je het mij vraagt sluiten de onderlinge kernwaarden en manier van denken goed op elkaar aan. Als ik aangeef: ‘het moet een Presenter zijn’ weten jullie genoeg. Iemand die vakkennis heeft, plezier maakt, verandering omarmt en energie brengt op de afdeling. Het leuke hieraan? Dit zorgt ervoor dat al mijn collega’s super verschillend zijn, maar er is iets dat ons allemaal bindt. Eigenlijk is het 1 grote vriendengroep die ook buiten werk de leukste dingen met elkaar onderneemt. Momenteel zijn het er in totaal nog 88, maar daar gaan jullie ongetwijfeld snel verandering in aanbrengen.”

De perfecte match


De juiste persoon op de juiste plek. De succesformule voor het realiseren van de blijvende match. We vertellen er graag over.


Meer over onze werkwijze

Weet wat er speelt


We hebben de meest relevante artikelen en inspirerende verhalen van onze partners verzameld in ons blog-overzicht.


Naar het blogoverzicht

Maak gebruik van onze kennis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van hr en recruitment.