parallax background
Titia
 

Een interview met Titia Krouwels



Titia, sinds 2017 in dienst van Work-on en inmiddels interim vestigingsmanager in Utrecht. Titia is gezellig en resultaatgericht. Daarnaast weet zij echt alles van films en series. Soms is het fijn wat meer over iemand te weten. Lees hier een kort interview met Titia.

Wat wilde jij vroeger worden?

Toen ik 15 was wilde ik filmregisseur worden. Ik schreef veel verhalen en wilde deze wel vertalen naar het grote scherm. Als grote baas tussen de sterren, dat leek me wel wat!


Wat was jouw eerste baan?

Mijn eerste baantje bestond uit luiers verschonen en fruit snijden voor mijn oppaskindjes. Daar heb ik altijd heel veel plezier aan gehad! Ik heb jaren lang op drie boys gepast en die zie ik nog regelmatig.


Waar word jij gelukkig van?

Lachen tot je buikpijn hebt, om vervolgens 10 minuten later weer te lachen om dezelfde grap. En: wereldvrede.


Wat is jouw ‘USP’?

Ik ben creatief. Niet alleen als ik een pen op papier zet, maar ook ga ik graag op zoek naar een creatieve oplossing. Mijn creativiteit komt dan ook erg goed van pas binnen mijn functie.


Wat is jouw favoriete werklunch?

Dat is een no-brainer. Krokettenlunch!


Het leukste aan mijn vak vind ik:

Dat je veel in contact staat met je eigen doelgroep en tegelijkertijd ook je eigen doelgroep bent. Dat maakt toch dat je het gevoel hebt dat je iemand nóg beter kunt helpen.


zx

Netwerken of borrelen:

Allebei, toch?


Favoriete (film)quote:

#keuzestress! Maar als ik dan toch moet kiezen: “I’ve got 20 minutes. Should I sleep or should I shower? I could sleep in the shower? But I’m also starving”- Christina Yang (Grey’s Anatomy)


Mijn levensmotto

Zelf nadenken, zelf doen. Dat is er met de paplepel ingegoten, as they say. Maar ik heb er nog elke dag wat aan.


Waar ben je het meest trots op:

Jeetje, meestal stel ik zelf de lastige vragen.. Ik heb een blauwe maandag gewerkt bij een marketing en PR bureau. Ik had hard geknokt voor mijn plekje binnen de marketing en was over the moon dat ik mocht starten. Snel merkte ik echter dat ik niet goed paste bij het bedrijf en de werkzaamheden. Toen heb ik toch aan het einde van de proefperiode de keuze gemaakt om niet verder te gaan. Tranen met tuiten, echt… Ik ben wel trots op het feit dat ik toen voor mezelf heb gekozen. Bij Work-on zit ik veel beter op mijn plek en daardoor functioneer ik veel beter. Die persoonlijke klik is zo super mega belangrijk!


Wat je niet zomaar over mij komt te weten?

Ik zing graag! Lang lang geleden heb ik met een vriendinnetje ooit een liedje ingestuurd voor het junior songfestival. Best gênant, eigenlijk. Bestaat dat nog, trouwens? Helaas hadden we net de deadline gemist en werden daarom niet uitgenodigd. Tja, je bent 11, weet jij veel. Sinds kort zing ik in een popkoor. Superleuk!


Nog even een klein reclamepraatje. Wat vind jij het leukste aan het werken bij Work-on?

Heb je even..? Tja, misschien geen vernieuwend antwoord maar dan ga ik toch voor de collega’s. We zien elkaar natuurlijk elke dag. Maar als we dan na een succesvol kwartaal een weekendje in Vlieland vertoeven, of een lang weekend de pistes onveilig maken, is het nog steeds supergezellig! Beetje klef hè? Ach…