parallax background
Ilse
 

Een interview met Ilse



Ilse is talentcoach sinds september 2017. Van lerares tot toprecruiter. Ilse is gezellig en heeft veel humor. Ze is altijd in voor een gezellig grapje en bovendien een échte Brabander. Soms is het fijn wat meer over iemand te weten. Lees hier een kort interview met Ilse.

Wat wilde jij vroeger worden?

Mijn moeder was oppasmoeder en daarom hadden wij altijd veel kinderen over de vloer. Vaak vermaakte ik dan de kinderen. We speelden schooltje en ik keek altijd de ‘opdrachten’ na. Dus je raadt het al, van jongs af aan wilde ik altijd al lerares worden!


Wat was jouw eerste baan?

Tijdens mijn allereerste bijbaan werkte ik als allround medewerker bij een groepsaccommodatie. Hier was ik voornamelijk werkzaam in de bediening, de keuken en zorgde ik voor de schoonmaak. Dit heb ik 9 jaar lang gedaan, naast mijn middelbare school en vervolgopleiding. Mijn eerste officiële baan was als docent en studieloopbaanbegeleider bij ROC Tilburg.


Waar word jij gelukkig van?

Ik vind het erg leuk om dienstverlenend te kunnen zijn en iets te kunnen betekenen voor een ander. Privé gezien word ik heel erg gelukkig van op reis gaan, lekker eten en met mijn vriend en mijn vriendinnen leuke dingen te ondernemen.


Wat is jouw ‘USP’?

Ik ben altijd geïnteresseerd in mensen. En dat gebruik ik nu gelukkig in mijn werk als talentcoach bij Work-on.


Wat is jouw favoriete werklunch?

Mijn favoriete werklunch is een boterham met kaas, salade, pasta of pindakaas. En dan als afsluiter een heerlijke roze donut erbij!


Het leukste aan mijn vak vind ik:

Kandidaten blij maken met het vinden van een baan en de juiste match maken. Dus ook de klant blij maken met het leveren van een geschikte kandidaat die echt een aanwinst is voor de organisatie.


Netwerken of borrelen:

Borrelen. Ik houd heel erg van gezelligheid, op stap gaan en informeel met mensen in contact te komen.


Favoriete (film)quote:

‘Gewoon normaal doen’


Mijn levensmotto:

Ik heb er eigenlijk twee: 'Als je iets doet, moet je het goed doen' en 'Je leeft maar één keer, dus doe wat je leuk vindt'.


Waar ben je het meest trots op:

Ik ben het meest trots op het feit dat ik mijn studies (Psychologie en Kopopleiding Omgangskunde) nominaal doorlopen en behaald heb. En daarna meteen een baan en vast contract heb gekregen. Ook ben ik trots op het feit dat ik voor mezelf heb gekozen, mijn vaste contract heb opgezegd en een andere uitdaging ben aangegaan (bij Work-on).


Wat je niet zomaar over mij komt te weten?

Ik ben echt een enorme snoepkont.


Nog even een klein reclamepraatje. Wat vind jij het leukste aan het werken bij Work-on?

De afwisselende werkzaamheden, de dankbaarheid van kandidaten en klanten en het werken in een dynamische omgeving binnen een jong gezellig team!