Thuiswerk vacatures

Thuiswerken vanuit huis met onze thuiswerk vacatures

De mate waarin we allemaal gewend zijn geraakt aan (de voordelen van) thuiswerken heeft de laatste jaren noodgedwongen een enorme vlucht genomen. Iets waar corona natuurlijk een grote rol in heeft gespeeld. Geen reistijd, meer ruimte om je eigen tijd in te delen en gewoon werken vanuit je eigen werk- woon- of slaapkamer. Allemaal elementen die ervoor gezorgd hebben dat thuiswerk vacatures nog altijd populair zijn. Tijdelijk of voor de lange termijn?

Er zijn regelmatig vacatures bij Work-on te vinden waarin thuiswerken een optie is. Dus als je op zoek bent naar vacatures waar thuiswerken tot de mogelijkheden behoort, dan ben je hier aan het juiste adres.

Thuiswerken is een blijvertje

Op de lange termijn dus. Thuiswerken is hot en niet meer weg te denken. Sterker nog: de kans dat het verdwijnt is zo goed als nihil. Waar er gemiddeld eerst zo’n 4 uur per week vanuit huis werd gewerkt, ligt dit aantal inmiddels ruim 2 keer zo hoog. Ook werkgevers investeren steeds meer in thuiswerken. Door te investeren in de mogelijkheden om online te vergaderen, door te voorzien in betere thuiswerk voorzieningen, flexibele werktijden en door thuiswerk vergoedingen in stand te houden. Zo ook bij vele opdrachtgevers waar Work-on nauw mee samenwerkt.

Bij welke banen kan ik thuiswerken?

Het aantal banen waarin vanuit huis werken een optie is, zijn niet meer op 2 handen te tellen. De voornaamste waarin dit kan worden hieronder kort uitgelicht.

Klantenservice medewerker

Dikke kans dat als klantenservice medewerker iedere vorm van contact standaard verloopt via mail, chat of telefoon. Dit maakt ‘m geschikt voor een thuiswerk rol. Ongeacht of ze met een vraag of een probleem bij je uitkomen, jij zorgt er graag voor dat iedereen zich gehoord en geholpen voelt en maakt zo het verschil. Gewoon vanuit je woon- of werk- of slaapkamer. Wil jij aan de slag als klantenservice medewerker thuiswerken? Dan is dit mogelijk de vacature voor jou:

Callcenter medewerker

Hallo, met wie? Als callcenter medewerker spreek je de hele dag door de meest uiteenlopende mensen. Telefonisch. En juist dat maakt dat deze job goed vanuit huis uit te voeren is. Kwestie van goede thuiswerk voorzieningen, een nog betere koptelefoon en gas geven maar! Wil jij aan de slag als technisch callcenter medewerker thuiswerken? Dan is dit mogelijk de vacature voor jou:

Administratief medewerker

Als administratief medewerker heb je te maken met honderden, duizenden, oneindig veel gegevens, jij ligt er niet wakker van. Want jij begrijpt dat zonder een goede administratie, geen enkele organisatie kan functioneren. Wil jij aan de slag als administratief medewerker? Dan is dit mogelijk de vacature voor jou:

Online marketeer

Als online marketeer is je laptop je beste vriend. Samen met een Wifi verbinding dan. De combinatie van die 2 maakt dat je overal in de wereld kan werken. Vanuit huis en zelfs remote. Vanuit waar ga jij werken aan die nieuwe online campagne, een nieuwsbrief of die nieuwe social update die viral gaat? Wil jij aan de slag als online marketeer? Dan is dit mogelijk de vacature voor jou:

Wat zijn de voordelen van thuiswerken?

De voordelen van thuiswerken? Die heb je zo links en rechts al op deze pagina voorbij zien komen. Denk aan een betere focus of een gebrek aan reistijd. Het geeft je bovendien meer ruimte om je tijd effectiever in te delen. Je kan na werktijd eerder beginnen met sporten, series bingen, koken of een andere huishoudelijke taak die gedaan moet worden. Je concentratie nodig voor een belangrijke to-do? Thuiswerken heeft verschillende voordelen, vooral voor je werk-privébalans. Ook werken veel mensen thuis productiever dan op kantoor. Door al je communicatiekanalen op stil te zetten is er niemand die jou gaat storen in je focus. Tel uit je winst!

Bekijk nu onze vacatures waarbij het mogelijk is om thuis te werken en ontdek de mogelijkheden van thuiswerken bij Work-on!

Kom in contact met onze talentcoaches

Onze Talentcoaches staan voor je klaar. Niet alleen om je aan die toffe baan te helpen, maar ook om jou te helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Alles voor de juiste persoon op de juiste plek. Jij op de juiste plek dus.

Welke vacatures hebben jullie nog meer?

Meer thuiswerk vacatures?

Laat even je e-mailadres achter

WIL JIJ EEN LEUKE BAAN?
SCHRIJF JE IN