Klantenservice

Op zoek naar klantenservice personeel? Ik help je graag!

Lori Ijff

Lori IJff

Regiomanager
Wij vinden getalenteerd klantenservice personeel voor jouw organisatie

Goede klantenservice is het verschil tussen blijven of overstappen

Dankzij social media is het belang van een goede klantenservice enorm toegenomen. De klantenservice vormt het visitekaartje van je bedrijf. Dan is het van belang dat de medewerkers weten waar ze het over hebben en net zo enthousiast zijn als jij. Dit kan best een uitdaging zijn. Gelukkig begrijpen wij bij Work-on deze uitdagingen als geen ander en zien we vooral kansen om samen met jou tot een oplossing te komen.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

  • We beschikken over een netwerk van ruim 30.000 mbo4+, hbo en wo geschoolde talenten die klaarstaan om jouw klantenservice afdeling te versterken.
  • Elke kandidaat is al door ons gescreend. We stellen alleen de kandidaten voor waarvan wij weten dat ze aansluiten op jouw wensen en organisatie.
  • Eén vast aanspreekpunt die de volledige werving uit handen neemt.
  • Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke kracht voor in het weekend of een vaste medewerker in de basis. Wij bieden de flexibiliteit die je nodig hebt.

We helpen je graag met het vinden van vriendelijk talent voor de klantenservice

Laat ons de juiste mensen vinden zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent: je bedrijf laten groeien. Neem contact op en zet vandaag nog de eerste stap naar betere klanttevredenheid.

Contact opnemen

Werkwijze

Dat wat je altijd van ons krijgt

01

Analyse en identificatie

In deze cruciale eerste stap duiken we diep in de specifieke behoeften van jouw organisatie. We voeren een grondige analyse uit waarbij we de ontbrekende talenten, organisatiedoelen en kernwaarden in kaart brengen om een helder en nauwkeurig functieprofiel op te stellen.

02

Gerichte werving en selectie

We starten de werving binnen ons uitgebreide netwerk en tegelijkertijd ontwikkelt ons in-house recruitmentmarketing team een doelgericht wervingsplan. We voeren diepgaande gesprekken met potentiële kandidaten om hun ambities, drijfveren en geschiktheid voor jouw organisatie te beoordelen, waarbij we altijd streven naar een perfecte match.

03

Procedure en integratie

Na de selectie leggen we de zorgvuldig geselecteerde kandidaten aan jou voor, zodat de sollicitatieprocedure kan beginnen. Nadat de ideale kandidaat is gekozen en het sollicitatieproces is afgerond, zorgen wij dat alles klaar staat voor een succesvolle integratie van de nieuwe medewerker in jouw organisatie. Dit kan zowel op vaste als flexibele basis zijn. 

Een vrouwelijke medewerker is aan het werk in een focuscabine met een groene plant op de voorgrond. Ze is lachend een telefoongesprek aan het voeren en je ziet dat ze plezier heeft in haar werk.

Vacature?

Laat ons je helpen. Wij gaan voor jou op zoek naar de juiste persoon.
De 100% match. Op de persoon, de functie en het team. Dit begint bij een persoonlijke kennismaking. Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen 4 uur.

Bel mij

Op zoek naar klantenservice toppers?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat je gegevens achter of neem direct contact op

Tess van Riel

Accountmanager