Yes, gelukt! 🎉

Je sollicitatie is binnen! Ik neem binnen een werkdag contact met je op. Samen gaan we in gesprek over jouw wensen en ambities, zodat ik de perfecte match voor jou kan vinden. Bij Work-on staat jouw toekomst centraal, en we doen er alles aan om jou te helpen aan je ideale baan.

Tot snel!

Terug naar onze vacatures
Twee vrouwen schudden handen in een modern kantoor met veel groene planten, terwijl ze elkaar vriendelijk begroeten. De vrouw links draagt een lichtblauwe blazer en glimlacht naar haar collega.

Jouw sollicitatie bij Work-on

01

Yes! Je hebt gesolliciteerd

Die eerste stap heb je gezet! Ik heb je sollicitatie succesvol ontvangen en ga direct voor je aan de slag.

02

Binnen een dag hoor je van mij

Binnen één werkdag neem ik contact met je op om de volgende stappen te bespreken en alvast kort kennis te maken.

03

Intakegesprek

Tijdens een online intake of een intakegesprek bij ons op kantoor leren we elkaar beter kennen en bespreken we de vacature, jouw motivatie, ambities en wensen.

04

Voorstellen bij de klant

Is er een match met de vacature of met meerdere vacatures? Leuk! Ik stel jouw profiel voor aan één of meerdere opdrachtgevers.

05

Uitnodiging sollicitatiegesprek

Yes! Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Jullie gaan samen in gesprek over de functie-inhoud, jouw motivatie en skills. Is er een match? Tijdens dit gesprek krijgen jullie beide de kans om daarachter te komen.

06

Tweede sollicitatiegesprek

Bij sommige functies volgt er een tweede gesprek of assessment bij de opdrachtgever om dieper in te gaan op de rol.

07

Aanbod

Jullie hebben een klik! Ik ontvang het aanbod van de opdrachtgever en neem deze met jou door.

08

Welkom bij de club!

Is het aanbod naar wens? Dan heb jij jouw nieuwe baan in de pocket, gefeliciteerd! Je komt te werken op uitzendbasis via Work-on óf gaat direct op contract bij de opdrachtgever.