Samenhorigheid

Vind een werkplek waar werkplezier en teamspirit centraal staan, en waar je kunt vertrouwen op jezelf én bouwen op je team.

Bekijk vacatures
Twee vrouwen staan bij een koffiebar in een moderne, lichte ruimte. De vrouw links draagt een blauwe blouse en heeft een tas met de tekst "Be awesome today," terwijl de vrouw rechts een laptop vasthoudt en een donkerblauwe top draagt. Ze praten en lachen terwijl een barista op de achtergrond koffie bereidt.

Samen naar het beste resultaat

Jouw missie is helder. Werkplezier is key! In je carrière wil je vertrouwen op jezelf en bouwen op je team. Je weg vinden op een werkvloer waar alle neuzen dezelfde kant op staan. Een plek waar je gewaardeerd wordt en de vrijheid voelt om samen voor het maximale te gaan. Het belangrijkste in jouw carrière, dat zijn de mensen met wie je werkt. Voel jij je thuis tussen je collega’s, dan volgt het opbouwen van een hechte band op de voet. Omdat plezier en resultaat bij iedere organisatie hand in hand horen te gaan. Geloof jij heilig in 1 voor allen en alleen voor 1? Groot gelijk! Want samen is niet alleen.

Bekijk vacatures

“Werken voor Work-on, dat is samen creëren, bedenken én uitvoeren! Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, met de support én de gezelligheid van een betrokken team om je heen. Zowel zakelijk als privé. Juist m’n collega’s maken dat ik mezelf hier thuis voel. Na een jaar lang samen knallen volgt een lang weekend naar het buitenland met alle collega’s. Elke keer weer een uniek avontuur.”

– Demi, Talentcoach Work-on

Vacatures met werkplezier op 1

Work-on werkt samen met, en namens, meerdere opdrachtgevers die jouw gevoel voor 1 team, 1 taak delen. Sterker nog: Zo werkt Work-on zelf ook. Zie jij jezelf al helemaal werken binnen een cultuur waar de teamgeest boven alles staat? Check het onderstaande overzicht om te zien welke vacatures momenteel actueel zijn.

Bekijk vacatures
Twee collega's zijn geamuseerd in gesprek in een moderne kantoorruimte. Ze zitten in comfortabele loungestoelen.

Onze locaties

Work-on Tilburg
Work-on Amsterdam
Het hoofdkantoor van Work-on bevindt zich in Utrecht en wel in het FC Utrecht stadion Galgenwaard