Blije mensen

Ben jij de enthousiaste probleemoplosser die van nature een glimlach tovert op het gezicht van anderen? Jouw empathie en luisterend oor maken het verschil in elke situatie.

Bekijk vacatures
Twee collega's zitten aan de bar op kantoor, in een lichte ruimte bij het raam. Ze zijn lachend met elkaar in gesprek.

Elke dag zorgen voor een glimlach

Voor jou geen groter plezier dan zorgen voor een glimlach bij een ander. Omdat mensen helpen aanvoelt als je tweede natuur. Samen met je gevoel voor empathie en je scherp luisterende oor hoor je iedere vraag achter de vraag. En elke kans die je krijgt om écht het verschil te maken voor iemand, die pak je met beide handen aan. Dat vraagt om een baan waarin je alle ruimte krijgt om verwachtingen van de klant te overtreffen. De klant blij, jij blij. Daar komt het op neer. Groei jij binnen de kortste keren uit tot de favoriete stem van de klantenservice afdeling?

Bekijk vacatures

“Vaak maakt een klein gebaar of een luisterend oor al een groot verschil. Het gevoel dat ik krijg wanneer ik van een klant hoor dat ik iemands dag heb gemaakt is moeilijk te overtreffen.”

– Dagmar, Klantadviseur bij zorgverzekeraar CZ

Onze vacatures voor blije klanten

Work-on werkt samen met, en namens, meerdere organisaties die net als jij op dagelijkse basis echt het verschil maken voor de klant. Van Budget Thuis tot CZ of 1 van de andere organisaties. Zorg ook jij straks voor stapels blije klanten? Check het onderstaande overzicht om te zien welke vacatures momenteel actueel zijn.

Bekijk vacatures
Een vrouwelijke medewerker is aan het werk in een focuscabine met een groene plant op de voorgrond. Ze is lachend een telefoongesprek aan het voeren en je ziet dat ze plezier heeft in haar werk.

Onze locaties

Work-on Tilburg
Work-on Amsterdam
Het hoofdkantoor van Work-on bevindt zich in Utrecht en wel in het FC Utrecht stadion Galgenwaard