Betekenisvol werk

Jij wilt het verschil maken voor anderen, het milieu of de maatschappij. Vind een baan die past bij jouw ambities en idealen, en maak elke dag het verschil.

Bekijk vacatures
Vier collega's die overleggen in een lichte ruimte, op de voorgrond is het logo van work-on zichtbaar. Ze lachen met elkaar.

Carrière met betekenis

Jouw missie is glashelder. Vol overtuiging ga je voor een kans om het verschil te maken. Echt iets betekenen voor anderen, het milieu of de maatschappij. Daar ga je vol voor. Zowel privé als in je carrière. Dat vraagt om een baan die aansluit bij jouw doelen, je ambities en je idealen. Een werkplek waar je iemands dag maakt. Omdat iedereen en alles ertoe doet en je gelooft dat oprechte aandacht het verschil maakt. Ben jij klaar om het verschil te maken door te kiezen voor betekenis?

Bekijk vacatures

“Mijn baan maakt me nog bewuster van alles wat er in de wereld speelt. Ik ervaar het als een fijn idee om via m’n bijbaan op een positieve manier bij te dragen aan het klimaat. Weten dat wat je doet écht helpt.”

– Jasmijn, Retentie medewerker bij Greenpeace

Onze vacatures met impact

Work-on werkt samen met, en namens, meerdere opdrachtgevers die net als jij op maatschappelijk vlak hun stempel willen drukken. Van Greenpeace tot CZ of 1 van de andere organisaties. Zie jij jezelf hier al helemaal werken? Check het onderstaande overzicht om te zien welke vacatures momenteel actueel zijn.

Bekijk vacatures
Een vrouwelijke medewerker is aan het werk in een focuscabine met een groene plant op de voorgrond. Ze is lachend een telefoongesprek aan het voeren en je ziet dat ze plezier heeft in haar werk.

Onze locaties

Work-on Tilburg
Work-on Amsterdam
Het hoofdkantoor van Work-on bevindt zich in Utrecht en wel in het FC Utrecht stadion Galgenwaard