Werk/privé in balans

Ben jij op zoek naar een baan die naadloos aansluit op jouw leven? Waar flexibiliteit centraal staat en je werk en privé moeiteloos kunt combineren? Bij ons krijg je de vrijheid om jouw ideale balans te creëren.

Bekijk vacatures
Close-up van een medewerker die op een laptop werkt, met de focus op de handen en het toetsenbord. De persoon draagt een lichte trui en een blauwe jeans, en zit op een comfortabele stoel. De foto straalt een productieve en geconcentreerde werksfeer uit.

De perfecte balans tussen werk en privé

Jouw missie is glashelder. Jij werkt om te leven, niet andersom. Je carrière is belangrijk, maar je tijd is kostbaar. En naast al dat werken is er nog zoveel meer. Vrienden, familie en hobby’s die stuk voor stuk je tijd vragen en verdienen. Om dit allemaal te kunnen combineren is een goede balans tussen werk en privé essentieel. Op de korte en de lange termijn. Dat vraagt om een baan die past bij jou en je voorwaarden. Flexibele uren plus werken waar en wanneer het jou uitkomt. Fulltime, parttime en hybride of liever volledig vanuit huis? Alles wat jou de vrijheid geeft om het maximale uit het leven te halen. In je carrière en daarbuiten.

Bekijk vacatures

“Ik krijg vanaf dag 1 de ruimte om zowel parttime als deels vanuit huis te werken. Zo kan ik aandacht geven aan alles en iedereen die ik belangrijk vind. Nu kan ik er zijn voor collega’s én voor m’n zoon.”

– Richard, Support medewerker

In balans met onze vacatures

Work-on werkt samen met, en namens, meerdere organisaties die net als jij waarde hechten aan een goede balans tussen werk en privé. Parttime, hybride? Alles is mogelijk. Check het onderstaande overzicht om te zien welke parttime vacatures momenteel actueel zijn.

Bekijk vacatures
Twee vrouwen zitten aan een ronde tafel in een lichte, moderne ruimte met veel groene planten. De vrouw links draagt een blauwe blouse en houdt een glas vast, terwijl de vrouw rechts een donkerblauwe top en wijde jeans draagt. Er hangt een tasje aan een van de stoelen met de tekst 'Be awesome today'.

Onze locaties

Work-on Tilburg
Work-on Amsterdam
Het hoofdkantoor van Work-on bevindt zich in Utrecht en wel in het FC Utrecht stadion Galgenwaard