Marketing Vacatures in s-Hertogenbosch

Marketing medewerker in s-Hertogenbosch


Work-on is op zoek naar een gedreven marketing medewerker in s-Hertogenbosch. Ben jij creatief, communicatief sterk en heb je ervaring met online marketing? Dan is deze vacature iets voor jou! Als marketing medewerker bij Work-on ben je verantwoordelijk voor het bedenken, uitvoeren en optimaliseren van de online campagnes van onze klanten. Daarnaast denk je mee over brand awareness activiteiten en werk je nauw samen met andere afdelingen binnen ons groeiende uitzendbureau. Klik snel door naar de vacaturepagina om meer te lezen over deze uitdagende functie!

Online marketeer in s-Hertogenbosch


Ben jij een ervaren online marketeer en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature bij Work-on in s-Hertogenbosch misschien wel iets voor jou! Als online marketeer ga je aan de slag om het bereik van diverse klanten te vergroten en hun conversies te verhogen. Je werkt samen met een team van enthousiaste collega’s die net als jij gedreven zijn om resultaten te behalen. Bij Work-on staan persoonlijke ontwikkeling en groei centraal, dus er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen dit leuke bedrijf. Solliciteer nu en wie weet ben jij straks onderdeel van het gezellige team van Work-on in s-Hertogenbosch!

Content marketeer in s-Hertogenbosch


Ben jij op zoek naar een baan als content marketeer in s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het helpen van starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening. Onze organisatie is de afgelopen jaren flink gegroeid en daarom zijn we nu op zoek naar een enthousiaste content marketeer om ons team te versterken. In deze functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om onze online zichtbaarheid te vergroten en onze boodschap over te brengen op onze doelgroep. Bekijk snel onze vacature voor meer informatie!

https://www.work-on.nl


Marketing vacatures in s-Hertogenbosch

Lieke Bronkhorst

Talentcoach