Marketing vacatures in Oosterhout

Marketing medewerker in Oosterhout


Ben jij een creatieve, ambitieuze marketeer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature bij Work-on misschien wel iets voor jou! Als Marketing Medewerker in Oosterhout krijg je de kans om te werken aan verschillende marketing- en communicatieprojecten. Je zorgt ervoor dat het merk Work-on nog meer bekendheid krijgt en ontwikkelt succesvolle campagnes om nieuwe klanten aan te trekken. Bij Work-on draait alles om groei en ontwikkeling, dus je kunt rekenen op veel mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Solliciteer nu en join the fun bij het leukste uitzendbureau van Nederland!

Online marketeer in Oosterhout


Ben jij een ervaren online marketeer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Voor onze klant in Oosterhout zijn wij namelijk op zoek naar iemand die verantwoordelijk wil zijn voor alle online marketingactiviteiten. Als online marketeer ga je aan de slag met het opzetten en beheren van social media campagnes, SEO-optimalisatie en het schrijven van content. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines binnen ons bedrijf om maximale resultaten te behalen. Spreekt deze uitdagende functie jou aan? Solliciteer dan nu via onze website!

Content marketeer in Oosterhout


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als content marketeer in Oosterhout? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Als content marketeer ga je aan de slag bij één van onze topklanten en ben je verantwoordelijk voor het creëren van pakkende teksten en boeiende content. Je hebt ervaring met SEO en weet hoe je online vindbaarheid maximaliseert. Bij Work-on vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan blijven ontwikkelen, dus er zijn volop mogelijkheden om door te groeien binnen deze functie. Solliciteer nu op deze vacature en wie weet start jij binnenkort als onze nieuwe content marketeer in Oosterhout!

https://www.work-on.nl


Marketing vacatures in Oosterhout

Lieke Bronkhorst

Talentcoach