Op zoek naar marketing vacatures in Nootdorp? Work-on heeft de perfecte baan voor jou!

Marketing medewerker in Nootdorp


Ben jij een creatieve duizendpoot en heb je interesse in de marketingwereld? Dan is deze vacature van Work-on als Marketing Medewerker in Nootdorp wellicht iets voor jou! Als marketing medewerker bij Work-on ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van creatieve campagnes, sociale media strategieën en branding activiteiten. Hierbij werk je samen met een gezellig team van collega’s op ons hoofdkantoor in Nootdorp. Heb jij ervaring met Adobe Photoshop, InDesign of Illustrator? Solliciteer dan snel op deze leuke vacature!

Online marketeer in Nootdorp


Work-on heeft een geweldige vacature voor een Online Marketeer in Nootdorp! Als jij ervaring hebt met het ontwikkelen en uitvoeren van online marketingcampagnes en je kennis hebt van SEO/SEA, dan lijkt deze functie perfect voor jou. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de online zichtbaarheid van het bedrijf en werk je aan het optimaliseren van de website. Dus als jij op zoek bent naar een uitdagende baan binnen de zakelijke dienstverlening in Nootdorp, klik dan snel op de vacature om meer te weten te komen over wat deze toffe baan bij Work-on inhoudt!

Content marketeer in Nootdorp


Wil jij als Content Marketeer het verschil maken bij een snelgroeiend bedrijf? Dan is de vacature van Work-on in Nootdorp wat voor jou! Als Content Marketeer houd je je bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes, zowel online als offline. Je bent verantwoordelijk voor de creatie en distributie van content via verschillende kanalen om zo een breed publiek te bereiken. Bij Work-on krijg je veel ruimte voor eigen initiatief en wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling. Solliciteer nu op deze toffe functie!

https://www.work-on.nl


Marketing vacatures in Nootdorp

Sophie Kleintjes

Talentcoach