Vind de ideale marketing vacatures in Hoofddorp bij Work-on

Marketing medewerker in Hoofddorp


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als marketing medewerker in Hoofddorp? Work-on heeft de perfecte vacature voor jou! Als marketing medewerker ga je aan de slag bij een toonaangevend bedrijf binnen de zakelijke dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van diverse marketingactiviteiten. Denk hierbij aan het schrijven van content, beheren van social media kanalen en organiseren van evenementen. Het is belangrijk dat je creatief bent en goed kunt samenwerken met verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Ben jij klaar om je carrière te starten als marketing medewerker? Solliciteer dan snel via onze website!

Online marketeer in Hoofddorp


Ben jij een ervaren online marketeer en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Hoofddorp? Dan heeft Work-on dé vacature voor jou. Als online marketeer bij onze klant ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van digitale marketingstrategieën en het optimaliseren van de online kanalen. Je werkt samen met een team van specialisten aan het vergroten van de naamsbekendheid, conversies en omzetgroei. Ben jij analytisch sterk en heb je ervaring met SEA, SEO, social media advertising en e-mailmarketing? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie!

Content marketeer in Hoofddorp


Ben jij een creatief genie met passie voor content? En zoek je ook nog eens een uitdagende baan in de buurt van Hoofddorp? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Als content marketeer bij ons groeiende uitzendbureau krijg je alle ruimte om jouw ideeën tot leven te brengen. Samen met ons marketingteam werk je aan het creëren en verspreiden van unieke, relevante en interessante content op onze website en social media kanalen. Hiervoor heb je niet alleen ervaring nodig, maar vooral ook ambitie, energie en enthousiasme. Benieuwd naar meer informatie over deze vacature of andere banen binnen Work-on? Bekijk dan snel onze website!

https://www.work-on.nl


Marketing vacatures in Hoofddorp

Hanna Hermsen

Talentcoach