Op zoek naar marketing vacatures in Etten Leur?

Marketing medewerker in Etten Leur


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als marketing medewerker in Etten Leur? Dan is Work-on op zoek naar jou! Als marketing medewerker bij dit leuke uitzendbureau ben je verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van diverse online en offline marketingactiviteiten om zo nog meer starters en studenten aan te trekken binnen de zakelijke dienstverlening. Werk jij graag zelfstandig, heb je ervaring met het schrijven van wervende teksten en ben je creatief? Solliciteer dan nu op deze vacature via de website van Work-on!

Online marketeer in Etten Leur


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als online marketeer in Etten Leur? Dan is Work-on op zoek naar jou! Als online marketeer bij dit uitzendbureau help je mee aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het beheren van social media kanalen, optimaliseren van de website en het analyseren van data om doelstellingen te behalen. Daarnaast heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om nieuwe ideeën tot werkelijkheid te brengen. Ben jij creatief, resultaatgericht en heb je ervaring met Google Analytics? Klik dan hier voor meer informatie over deze vacature!

Content marketeer in Etten Leur


Ben jij een creatieve content marketeer met passie voor schrijven? Dan heeft Work-on dé vacature voor jou in Etten Leur! Als content marketeer bij dit uitzendbureau ben je verantwoordelijk voor de online communicatie en het schrijven van wervende teksten. Je zorgt ervoor dat Work-on goed vindbaar is en blijft op verschillende online kanalen, zoals social media en de website. Met jouw skills weet je precies hoe je een doelgroep aanspreekt en welke tone of voice daarbij past. Wil jij werken in een jonge organisatie met veel groeipotentieel? Klik dan snel op deze vacature!

https://www.work-on.nl


Marketing vacatures in Etten Leur

Sophie Kleintjes

Talentcoach