Op zoek naar marketing vacatures in Delft?

Marketing medewerker in Delft


Ben jij een creatieve duizendpoot met ervaring in marketing? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Delft of omgeving? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Work-on is namelijk op zoek naar een marketing medewerker die ons team komt versterken. Als marketing medewerker bij Work-on werk je samen met het team aan onze online en offline campagnes, social media strategieën en evenementenorganisatie. Bij ons krijg je de kans om jouw kennis en ervaring toe te passen én verder te ontwikkelen binnen een gezellig team van professionals. Solliciteer nu via onze website!

Online marketeer in Delft


Ben jij een online marketeer uit Delft en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Work-on is namelijk op zoek naar een enthousiaste online marketeer die ons team komt versterken. Bij Work-on helpen we starters en studenten aan geweldige banen in de zakelijke dienstverlening. Als online marketeer kun jij het verschil maken door onze zichtbaarheid te vergroten en ons merk nog sterker neer te zetten. Benieuwd naar deze vacature of wil je meer informatie over Work-on? Klik dan snel hierboven op de link en solliciteer direct!

Content marketeer in Delft


Ben jij een creatieve duizendpoot met een passie voor content? Dan is de vacature van Content Marketeer in Delft bij Work-on misschien wel iets voor jou! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het creëren en beheren van alle online content voor onze opdrachtgevers. Je bedenkt pakkende teksten, maakt visueel aantrekkelijke presentaties en zorgt dat alles SEO-proof is. Het team waarin je werkt bestaat uit jonge, ambitieuze professionals die altijd streven naar het beste resultaat. Wil jij onderdeel uitmaken van dit team en meebouwen aan de groei van Work-on? Solliciteer dan snel op onze vacature in Delft!

https://www.work-on.nl


Marketing vacatures in Delft

Sophie Kleintjes

Talentcoach