Marketing vacatures in Den Bosch

Marketing medewerker in De Bosch


Ben jij op zoek naar een uitdagende marketing functie in Den Bosch? Work-on heeft meerdere vacatures openstaan voor ervaren, maar ook junior marketeers. Bij dit uitzendbureau ben je aan het juiste adres als je ambitie hebt binnen de zakelijke dienstverlening. Als Marketing Medewerker bij Work-on zul je verschillende taken uitvoeren zoals content creatie, social media beheer en marketing strategieën bedenken en toepassen. Bij Work-on krijg je de kans om te groeien in jouw rol en daarnaast werkervaring op te doen bij interessante bedrijven in de regio van Den Bosch. Ben jij geïnteresseerd? Klik dan snel door naar onze vacatures bovenaan deze pagina!

Online marketeer in De Bosch


Ben jij een ambitieuze online marketeer die toe is aan de volgende stap? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Voor ons kantoor in Den Bosch zijn wij op zoek naar een gedreven online marketeer. Bij Work-on krijg je de kans om te werken voor verschillende opdrachtgevers, zoals grote bedrijven en start-ups binnen verschillende branches. Als online marketeer bij Work-on werk je aan diverse projecten en verbeter je continu de strategieën van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van SEA/SEO-campagnes, social media advertising en content creatie. Klinkt dit als jouw droombaan? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer vandaag nog!

Content marketeer in De Bosch


Ben jij een creatieve geest met een passie voor marketing? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Den Bosch? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Als content marketeer ga jij aan de slag om onze online en offline kanalen te voorzien van aantrekkelijke en sprankelende content. Dit doe je door middel van pakkende teksten, visuele content en social media posts. Met jouw creativiteit weet je onze doelgroep te bereiken en te binden aan ons bedrijf. Kom werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland en solliciteer nu via de link bovenaan deze pagina!

https://www.work-on.nl


Marketing vacatures in De Bosch

Hanna Hermsen

Talentcoach