Vind jouw droombaan in de marketingsector in Breda met Work-on!

Marketing medewerker in Breda


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Marketing Medewerker in Breda? Work-on heeft dé perfecte vacature voor jou! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend bedrijf in de zakelijke dienstverlening waar je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingplannen. Daarnaast zet je campagnes op en analyseer je resultaten om zo tot nog betere prestaties te komen. Het team waarbinnen je werkt is gedreven en ambitieus, waardoor er altijd ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Solliciteer direct via onze website en kom terecht in een dynamische organisatie met volop mogelijkheden!

Online marketeer in Breda


Ben jij een ambitieuze online marketeer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Work-on in Breda op zoek naar jou! Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor het bedenken, uitvoeren en optimaliseren van online marketingcampagnes. Je hebt ervaring met SEO, SEA en social media advertising. Bij Work-on krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een jong en dynamisch team. Daarnaast werk je voor verschillende opdrachtgevers, waardoor geen dag hetzelfde is. Wil jij meer weten over deze vacature? Klik dan hier!

Content marketeer in Breda


Work-on is op zoek naar een Content Marketeer in Breda! Als content marketeer ben jij verantwoordelijk voor het creëren en publiceren van waardevolle, relevante en consistente content om klanten aan te trekken en te behouden. Je zorgt ervoor dat de website up-to-date blijft, social media-kanalen worden beheerd en verschillende campagnes worden opgezet. Daarnaast schrijf je pakkende teksten voor nieuwsbrieven, blogs en andere communicatie-uitingen.

Ben jij creatief, resultaatgericht én heb jij kennis van SEO? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu op deze uitdagende functie bij Work-on in Breda.

https://www.work-on.nl


Marketing vacatures in Breda

Lieke Bronkhorst

Talentcoach