Klantenservice vacatures in Sittard

Klantenservice medewerker in Sittard


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker? Dan is deze vacature bij Work-on in Sittard wellicht iets voor jou! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je ervoor dat vragen, problemen en klachten snel worden opgelost. Bij Work-on geloven wij in persoonlijke ontwikkeling en daarom bieden wij onze medewerkers diverse trainingen en opleidingen aan. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen en doorgroeien binnen onze organisatie. Solliciteer nu via de link bovenaan deze pagina!

Junior klantenservice medewerker in Sittard


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker in Sittard? Dan is Work-on op zoek naar jou! Als junior klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers van diverse bedrijven. Je beantwoordt telefonisch vragen, verwerkt bestellingen en lost problemen op. Bij Work-on krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen de zakelijke dienstverlening en door te groeien naar meer complexe functies. Lijkt dit jou wat? Klik dan snel op deze vacature en solliciteer direct!

Parttime klantenservice medewerker in Sittard


Ben jij op zoek naar een uitdagende parttime baan in de klantenservice? Dan is de vacature bij Work-on voor een klantenservice medewerker in Sittard wellicht iets voor jou! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen of problemen. Je staat hen vriendelijk te woord en probeert zo goed mogelijk te helpen. Het mooie aan deze functie is dat je veel kunt leren over verschillende producten en diensten, waardoor geen dag hetzelfde is. Bij Work-on hechten ze veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, dus ook als starter krijg je hier volop kansen om te groeien in je werk. Solliciteer nu via de link bovenaan deze pagina!

Klantenservice medewerker bijbaan in Sittard


Ben jij op zoek naar een bijbaan in de klantenservice en woon je in Sittard of omgeving? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen, problemen of klachten. Je beantwoordt telefoontjes en e-mails en zorgt ervoor dat elke klant tevreden is met de geboden oplossing. Bij Work-on geloven we dat een goede werk-privébalans belangrijk is, daarom bieden wij flexibele werktijden die goed passen bij jouw studie of andere verplichtingen. Klik snel door naar onze vacaturepagina om meer te weten te komen over deze uitdagende baan!

Sophie Kleintjes

Talentcoach