Klantenservice vacatures in Nieuwegein: vind jouw droombaan bij Work-on

Klantenservice vacatures in Nieuwegein: vind jouw droombaan bij Work-on

Klantenservice vacatures in Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de klantenservice? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Wij helpen starters en studenten graag aan gave banen binnen de zakelijke dienstverlening. Ook in Nieuwegein hebben wij regelmatig leuke vacatures openstaan voor klantenservicemedewerkers.

Nieuwegein is een bruisende stad met veel bedrijvigheid. Zo vind je hier onder andere het prachtige Cityplaza winkelcentrum, de historische Museumwerf Vreeswijk en nog veel meer lokale trekpleisters. Bij Work-on vinden we het belangrijk om lokaal betrokken te zijn en daarom werken we nauw samen met bedrijven in verschillende steden, waaronder ook in Nieuwegein.

Heb jij interesse en wil je meer weten over onze klantenservice vacatures in Nieuwegein? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie.

Direct alle vacatures bekijken in Nieuwegein? Bekijk alle vacatures in Nieuwegein

Customer support medewerker binnendienst | Nieuwegein

FulltimeNieuwegeinHBO
Staat klantcontact bovenaan je bucketlist binnen een nieuwe job? Sla deze vacature dan niet over.  

Klantenservice medewerker binnendienst | Nieuwegein

FulltimeNieuwegeinHBO
Hallo, met wie? Met jouw nieuwe job als klantenservice medewerker binnendienst.

Klantenservice medewerker examens bijbaan | Nieuwegein

BijbaanNieuwegeinHBO
Vele examenkandidaten helpen bij het behalen van hun diploma? Dit is je kans. 

Klantenservice bijbaan examens | Nieuwegein

BijbaanNieuwegeinHBO
Vanaf deze zomer lekker bijverdienen in een bijbaan onder jouw voorwaarden? Dat begint met het lezen van deze vacature. 

Klantenservice medewerker | Nieuwegein

ParttimeNieuwegeinHBO
Blijven doen waar je goed in bent maar iets minder uren maken? Hier kan het!

Customer service medewerker Nieuwegein | Nieuwegein

FulltimeNieuwegeinHBO
Vind jij persoonlijk contact ook zo belangrijk? Dan zit je hier goed! 

Klantadviseur in Nieuwegein | Nieuwegein

FulltimeNieuwegeinHBO
Ga jij goed op persoonlijk contact en interne doorgroeimogelijkheden? Dan zit je hier goed! 

Niet de droombaan gevonden voor Nieuwegein? Bekijk eens onderstaande specifieke vacatures.

Klantenservice medewerker in Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker in Nieuwegein? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Als klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je ervoor dat hun vragen en problemen worden opgelost. Je werkt nauw samen met collega’s om de beste service te bieden aan de klanten van dit bedrijf. Bij Work-on krijg je de kans om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen binnen de zakelijke dienstverlening. Solliciteer nu voor deze geweldige functie bij het leukste uitzendbureau van Nederland – Work-on!

Junior klantenservice medewerker in Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior klantenservice medewerker in Nieuwegein? Work-on heeft de vacature voor jou! Als onderdeel van een dynamisch team ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je ervoor dat zij tevreden zijn. Je beantwoordt vragen, lost problemen op en handelt klachten af. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en goed kunt luisteren naar de behoeften van de klant. Herken jij jezelf hierin? Klik dan snel door naar de vacaturepagina om meer te weten te komen over deze functie bij Work-on in Nieuwegein.

Parttime klantenservice medewerker in Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een uitdagende parttime functie als klantenservice medewerker? Dan is deze vacature bij Work-on in Nieuwegein wellicht iets voor jou! Als klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je ervoor dat zij vriendelijk te woord worden gestaan en goed geholpen worden. Je beantwoordt vragen, lost problemen op en verwerkt administratie. Bovendien krijg je de kans om ervaring op te doen binnen verschillende branches, waaronder marketing, finance of HR. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel via de sollicitatieknop bovenaan deze pagina!

Klantenservice medewerker bijbaan in Nieuwegein

Op zoek naar een bijbaan in Nieuwegein? Bij Work-on hebben we de perfecte vacature voor jou! Als klantenservice medewerker sta jij klaar om vragen en problemen van klanten op te lossen en ze met een glimlach achter te laten. Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om mensen te helpen. Daarnaast werk je graag flexibel, want deze baan is zowel parttime als fulltime beschikbaar. Klinkt dit als de ideale bijbaan voor jou? Solliciteer dan direct via onze website!

Niet de juiste vacature gevonden? Bekijk eens de volgende vacatures in Nieuwegein:

Bekijk alle vacatures in Nieuwegein