Klantenservice vacatures in Naarden

Klantenservice medewerker in Naarden


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker in Naarden? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening helpen zij starters en studenten aan te gekke banen. Voor een van hun opdrachtgevers zijn ze momenteel op zoek naar een enthousiaste klantenservice medewerker die communicatief vaardig is en graag anderen helpt. Je zult verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van vragen en klachten van klanten via telefoon, e-mail of chat. Is dit iets voor jou? Klik dan snel door naar de vacaturepagina om meer informatie te krijgen over deze functie!

Junior klantenservice medewerker in Naarden


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior klantenservice medewerker in Naarden? Dan is de vacature bij Work-on iets voor jou! Als jonge starter heb je vaak nog geen idee waar je moet beginnen met zoeken naar een baan die bij jou past. Work-on helpt je daarbij en biedt leuke banen binnen de zakelijke dienstverlening aan studenten en starters. Het uitzendbureau staat bekend om zijn mensgerichte aanpak, wat betekent dat er altijd aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke situatie en behoeften. Solliciteer nu op deze vacature en start jouw carrière bij een van de leukste uitzendbureaus van Nederland!

Parttime klantenservice medewerker in Naarden


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als klantenservice medewerker en wil je werken bij een van de leukste uitzendbureaus van Nederland? Dan is Work-on op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Naarden zijn wij op zoek naar een parttime klantenservice medewerker. In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je voor een optimale dienstverlening. Jij bent communicatief vaardig, servicegericht en hebt affiniteit met de zakelijke dienstverlening. Wil jij werken in een gezellig team waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Klik dan hier om meer te lezen over deze interessante vacature bij Work-on!

Klantenservice medewerker bijbaan in Naarden


Ben jij op zoek naar een baan waarin je mensen écht kunt helpen? Dan is de functie van klantenservice medewerker in Naarden bij Work-on misschien wel iets voor jou! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg jij ervoor dat hun vragen en problemen snel worden opgelost. Je doet dit via telefoon, e-mail of chat. Werkervaring is niet vereist, maar affiniteit met klantcontact en communicatie skills zijn wel belangrijk. Bij Work-on krijg je ook nog eens goede arbeidsvoorwaarden! Solliciteer nu direct op deze vacature via onze website.

Sophie Kleintjes

Talentcoach