Klantenservice vacatures in IJsselstein

Klantenservice medewerker in IJsselstein


Wil jij graag aan de slag als klantenservice medewerker in IJsselstein? Dan hebben wij bij Work-on dé vacature voor jou! Als klantenservice medewerker ben jij het aanspreekpunt voor klanten van verschillende bedrijven. Jij staat ze vriendelijk te woord en helpt ze met al hun vragen en problemen. Bij Work-on vinden we persoonlijkheid en motivatie belangrijk, daarom zoeken we iemand die enthousiast is, goed kan luisteren en een echte teamplayer is. Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan snel via onze website!

Junior klantenservice medewerker in IJsselstein


Ben jij op zoek naar een baan als Junior klantenservice medewerker in IJsselstein? Dan is Work-on het uitzendbureau voor jou! Bij ons kun je terecht voor de leukste banen binnen de zakelijke dienstverlening. Als Junior klantenservice medewerker help jij onze opdrachtgevers bij het beantwoorden van vragen en bied je hen de beste service. Werkervaring is geen vereiste, wij vinden het vooral belangrijk dat je enthousiast bent en graag wilt leren. Wil jij werken in een gezellige omgeving met leuke collega’s? Bekijk dan snel onze vacaturepagina voor meer informatie over deze functie!

Parttime klantenservice medewerker in IJsselstein


Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan waarbij je mensen blij kunt maken? Dan is de functie als klantenservice medewerker bij Work-on in IJsselstein iets voor jou! Als medewerker van de klantenservice ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en beantwoord je alle vragen zo goed mogelijk. Je hebt een dienstverlenende instelling en bent communicatief vaardig. Het is belangrijk dat je empathisch bent en goed kunt luisteren naar wat de klant nodig heeft. Bij Work-on vinden ze het belangrijk om starters en studenten te helpen aan banen binnen de zakelijke dienstverlening, dus deze functie past perfect binnen hun visie! Kijk snel op onze vacaturepagina voor meer informatie over deze job.

Klantenservice medewerker bijbaan in IJsselstein


Op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je klanten helpt en vragen beantwoordt? Work-on heeft een vacature voor Klantenservice medewerker in IJsselstein. Als jij communicatief sterk bent en graag mensen verder helpt, is dit de ideale baan voor jou! Het leuke aan werken bij Work-on is dat zij zich richten op het helpen van starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening. Je krijgt dus niet alleen een leuke baan, maar ook nog eens waardevolle werkervaring die goed staat op je CV. Solliciteer snel op deze vacature via de website van Work-on!

Hanna Hermsen

Talentcoach