Klantenservice vacatures in Hilversum: vind jouw droombaan bij Work-on

Klantenservice vacatures in Hilversum: vind jouw droombaan bij Work-on

Klantenservice vacatures in Hilversum

Ben je op zoek naar een klantenservice baan in Hilversum? Zoek dan niet verder! Work-on is hét uitzendbureau dat jou kan helpen bij het vinden van de perfecte baan. Of je nu net bent afgestudeerd of al wat meer ervaring hebt, wij hebben altijd interessante vacatures voor jou.

Wist je dat Hilversum ook wel de “mediastad” wordt genoemd? Hier vind je onder andere het prachtige Media Park met talloze tv- en radiozenders. Maar naast deze trekpleister heeft de stad nog veel meer te bieden. Denk aan gezellige cafés en restaurants, groene parken en mooie architectuur.

Bij Work-on begrijpen we hoe belangrijk het is om een baan te vinden die bij jou past én waarvoor jij graag naar je werk gaat. Daarom staan onze recruiters altijd voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de perfecte match.

Dus ben jij op zoek naar klantenservice vacatures in Hilversum? Neem dan contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kopje koffie om alle mogelijkheden door te nemen!

Direct alle vacatures bekijken in Hilversum? Bekijk alle vacatures in Hilversum

Kies als klantadviseur voor deze zomerhit! | Hilversum

ParttimeHilversumHBO
Deze vacature blijft langer in je hoofd zitten dan Thalia bij Leendert. Beloofd!

Klantadviseur zorgseizoen bij Independer | Hilversum

ParttimeHilversumHBO
Je draai vinden op de leukste afdeling van het moment? Dit is je kans!

Klantadviseur bij Independer | Hilversum

ParttimeHilversumHBO
Help jij naast een ander ook graag jezelf? Dan gaat deze vacature voor een glimlach op je gezicht zorgen. Beloofd! 

Klantadviseur bijbaan Independer | Hilversum

ParttimeHilversumHBO
Sluit jij de komende maanden aan bij deze topwerkgever?

Klantenservice medewerker bijbaan Independer | Hilversum

ParttimeHilversumHBO
De voordelen aan deze bijbaan? Die zorgen voor een glimlach op je gezicht!

Tijdelijke kracht bij Independer tijdens het zorgseizoen | Hilversum

ParttimeHilversumHBO
Nu al waardevolle werkervaring sparen? Het kan bij Independer!

Klantenservice medewerker zorgseizoen | Hilversum

ParttimeHilversumHBO
De 'perks' van deze vacature? Die blijven niet lang geheim... 

Niet de droombaan gevonden voor Hilversum? Bekijk eens onderstaande specifieke vacatures.

Klantenservice medewerker in Hilversum

Ben jij communicatief vaardig en op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker in Hilversum? Dan is dit jouw kans om aan de slag te gaan bij één van de leukste uitzendbureaus van Nederland: Work-on! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je beantwoordt vragen, helpt bij problemen en zorgt ervoor dat de klant tevreden ophangt. Bij Work-on staat persoonlijke ontwikkeling centraal en krijg je volop kansen om door te groeien binnen het bedrijf. Dus waar wacht je nog op? Bekijk snel deze vacature voor meer informatie!

Junior klantenservice medewerker in Hilversum

Ben jij een enthousiaste starter die graag aan de slag wilt binnen de zakelijke dienstverlening? Dan is deze vacature als Junior klantenservice medewerker in Hilversum iets voor jou! Als onderdeel van het team ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen en oplossen van problemen van klanten. Je zal hierin nauw samenwerken met collega’s om de beste service te bieden aan klanten. Bij Work-on krijg je de kans om door te groeien en trainingen te volgen om je skills verder te ontwikkelen. Solliciteer nu voor deze toffe baan bij het leukste uitzendbureau, Work-on!

Parttime klantenservice medewerker in Hilversum

Ben jij op zoek naar een parttime baan waarbij je klanten kunt helpen? Dan is de vacature van parttime klantenservice medewerker in Hilversum bij Work-on misschien iets voor jou! In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je ervoor dat problemen worden opgelost. Je hebt goed contact met de andere afdelingen binnen het bedrijf, zodat je altijd de juiste informatie aan de klant kunt geven. Bij Work-on draait alles om jonge talenten een kans te bieden in de zakelijke dienstverlening, dus dit is ook jouw kans! Solliciteer nu en wie weet maak jij binnenkort wel onderdeel uit van dit leuke team.

Klantenservice medewerker bijbaan in Hilversum

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? En vind je het leuk om mensen te helpen en problemen op te lossen? Dan is de vacature voor klantenservice medewerker in Hilversum iets voor jou! Bij Work-on zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen gaan bij onze opdrachtgevers binnen de zakelijke dienstverlening. Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten van onze opdrachtgever. Je beantwoordt hun vragen via telefoon, e-mail of chat en zorgt ervoor dat ze tevreden zijn met de geboden service. Klinkt dit als dé bijbaan voor jou? Klik dan snel door naar de vacaturepagina!

Niet de juiste vacature gevonden? Bekijk eens de volgende vacatures in Hilversum:

Bekijk alle vacatures in Hilversum