Klantenservice vacatures in Hardinxveld-Giessendam

Klantenservice medewerker in Hardinxveld-Giessendam


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker in Hardinxveld-Giessendam? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Als klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en bied je ondersteuning bij vragen of problemen. Je hebt daarbij oog voor kwaliteit en kunt goed inschatten wat de juiste aanpak is. Bij Work-on vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en daarom bieden we volop mogelijkheden tot training en coaching. Wil jij werken bij een dynamisch bedrijf met veel groeimogelijkheden? Bekijk dan snel deze vacature!

Junior klantenservice medewerker in Hardinxveld-Giessendam


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als junior klantenservice medewerker en woon je in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam? Dan is deze vacature bij Work-on iets voor jou! Als junior klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je beantwoordt vragen via telefoon, chat en e-mail en zorgt dat alle problemen worden opgelost. Bij dit groeiende bedrijf krijg je volop de kans om te leren en door te groeien binnen de organisatie. Solliciteer nu via onze website!

Parttime klantenservice medewerker in Hardinxveld-Giessendam


Ben jij op zoek naar een flexibele parttime baan als klantenservice medewerker in Hardinxveld-Giessendam? Dan is deze vacature bij Work-on iets voor jou! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je ervoor dat hun vragen of problemen snel en efficiënt worden opgelost. Enthousiasme, goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding zijn daarbij belangrijk. Bij Work-on staat persoonlijke ontwikkeling centraal: je krijgt de mogelijkheid om trainingen te volgen en door te groeien binnen het bedrijf. Solliciteer nu via onze website!

Klantenservice medewerker bijbaan in Hardinxveld-Giessendam


Ben jij op zoek naar een bijbaan in de klantenservice? Dan is deze vacature van Work-on in Hardinxveld-Giessendam misschien wel iets voor jou! Werkzaamheden bestaan onder andere uit het beantwoorden van vragen per telefoon en e-mail. Je geeft advies, lost problemen op en zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn. Het gaat om een flexibele functie waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Zo kun je deze baan perfect combineren met bijvoorbeeld een studie of ander werk. Ben jij communicatief vaardig, servicegericht en wil jij graag aan de slag als klantenservice medewerker? Kijk dan snel verder!

Sophie Kleintjes

Talentcoach