Klantenservice vacatures in Etten Leur bij Work-on

Klantenservice medewerker in Etten Leur


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker in Etten Leur? Dan is Work-on op zoek naar jou! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten van verschillende bedrijven. Met jouw communicatieve vaardigheden en behulpzame instelling zorg jij ervoor dat problemen snel worden opgelost en vragen worden beantwoord. Bij Work-on krijg je de kans om te werken bij verschillende organisaties, waardoor geen dag hetzelfde is. Lijkt dit jou wat? Klik dan snel door naar de vacaturepagina en solliciteer direct!

Junior klantenservice medewerker in Etten Leur


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior klantenservice medewerker in Etten Leur? Dan is Work-on op zoek naar jou! Als onderdeel van een gezellig team ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen en het bieden van de beste service aan klanten. Dit doe je via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail en social media. Je hebt affiniteit met de zakelijke dienstverlening en bent communicatief sterk. Bij Work-on krijg je persoonlijke begeleiding en heb je volop mogelijkheden om te groeien binnen het bedrijf. Solliciteer nu op deze vacature bij Work-on!

Parttime klantenservice medewerker in Etten Leur


Ben jij op zoek naar een uitdagende parttime functie in de klantenservice? Dan is deze vacature voor jou! Work-on heeft namelijk een interessante positie openstaan als klantenservice medewerker in Etten Leur. Als klantenservicemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en sta je hen te woord via telefoon, e-mail of social media. Je zorgt ervoor dat vragen snel en adequaat worden beantwoord en dat eventuele problemen worden opgelost. Heb jij goede communicatieve vaardigheden en ben je servicegericht ingesteld? Klik dan hieronder voor meer informatie over deze vacature bij Work-on!

Klantenservice medewerker bijbaan in Etten Leur


Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Etten Leur? Dan is deze vacature als klantenservice medewerker bij Work-on iets voor jou! Bij dit uitzendbureau zetten ze zich in om starters en studenten aan te gekke banen te helpen binnen de zakelijke dienstverlening. Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgevers. Je beantwoordt vragen, handelt klachten af en denkt mee over mogelijke verbeteringen. Ben je communicatief sterk en wil je wat extra geld verdienen naast je studie of andere baan? Klik dan snel door naar de vacature!

Sophie Kleintjes

Talentcoach