Klantenservice vacatures in Dongen

Klantenservice medewerker in Dongen


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker in Dongen? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening hebben wij diverse vacatures openstaan bij verschillende bedrijven in deze regio. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en helpt ze met al hun vragen. Een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij ook begeleiding en training om jouw skills verder te ontwikkelen. Klik snel op de vacature voor meer informatie en solliciteer direct!

Junior klantenservice medewerker in Dongen


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Junior klantenservice medewerker in Dongen? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening, hebben wij voor jou de perfecte vacature gevonden. In samenwerking met een toonaangevend bedrijf in Dongen zijn wij op zoek naar enthousiaste starters die graag aan de slag willen als klantenservice medewerker. Je gaat aan de slag met het beantwoorden van vragen van klanten en adviseert hen over producten en diensten. Wil jij werken bij een topwerkgever en jezelf verder ontwikkelen binnen de klantenservice? Klik dan snel door naar onze vacaturepagina voor meer informatie!

Parttime klantenservice medewerker in Dongen


Op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker? Dan is de vacature bij Work-on in Dongen iets voor jou! Als parttime klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de klanten. Je beantwoordt vragen en helpt klanten met hun problemen. Geen dag is hetzelfde, dus je verveelt je nooit. Bij Work-on werken ze samen met leuke bedrijven in verschillende sectoren binnen de zakelijke dienstverlening, waarbij persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. Durf jij deze uitdaging aan te gaan en wil je werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland? Solliciteer dan snel op deze vacature in Dongen!

Klantenservice medewerker bijbaan in Dongen


Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan als klantenservice medewerker in Dongen? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten en sta je hen te woord via telefoon, e-mail of chat. Jouw doel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen en hun vragen te beantwoorden. Bij Work-on vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen en daarom bieden wij diverse trainingen aan. Wil jij werken in een gezellig team waarin persoonlijke aandacht centraal staat? Solliciteer dan nu op onze vacature voor klantenservice medewerker in Dongen!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach