Klantenservice vacatures in Den Bosch

Klantenservice medewerker in Den Bosch


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als klantenservice medewerker in Den Bosch? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen starters en studenten en toffe banen binnen de zakelijke dienstverlening. Voor onze opdrachtgevers in Den Bosch zijn wij momenteel op zoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers die communicatief sterk zijn en niet bang zijn om de telefoon te pakken. Solliciteer nu via onze website en wie weet start jij binnenkort al bij jouw nieuwe werkgever!

Junior klantenservice medewerker in Den Bosch


Ben je op zoek naar een uitdagende baan als junior klantenservice medewerker in Den Bosch? Dan is deze vacature bij Work-on iets voor jou! Als onderdeel van ons team ga jij aan de slag om onze klanten te helpen met al hun vragen en problemen. Je leert alle ins en outs van het vak en krijgt volop ruimte om te groeien. Bij Work-on draait alles om persoonlijke ontwikkeling, dus je kunt rekenen op goede begeleiding en training on the job. Solliciteer nu en wie weet ben jij straks de nieuwe aanwinst van ons gezellige team in Den Bosch!

Parttime klantenservice medewerker in Den Bosch


Ben jij op zoek naar een uitdagende parttime functie als klantenservice medewerker in Den Bosch? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het helpen van starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening. Voor een opdrachtgever in Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste klantenservice medewerker die zowel schriftelijk als telefonisch communicatief sterk is. In deze functie heb je veel contact met klanten en ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen en problemen. Wil jij werken bij een dynamisch bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Klik dan snel door naar onze vacaturepagina voor meer informatie!

Klantenservice medewerker bijbaan in Den Bosch


Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je jouw communicatieve vaardigheden kunt inzetten? Dan is de vacature voor klantenservice medewerker bij Work-on in Den Bosch misschien wel iets voor jou! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen van klanten. Het is dan ook belangrijk dat je goed kunt luisteren, empathisch bent en snel kunt schakelen tussen verschillende gesprekken. Bij Work-on krijg je de kans om te werken binnen een gezellig team van collega’s én kun jij jouw eigen beschikbaarheid doorgeven. Meer weten over deze vacature of andere mogelijkheden via Work-on? Neem dan snel een kijkje op hun website!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach