Klantenservice vacatures in Bilthoven: vind jouw droombaan bij Work-on

Klantenservice vacatures in Bilthoven: vind jouw droombaan bij Work-on

#ERROR!

Direct alle vacatures bekijken in Bilthoven? Bekijk alle vacatures in Bilthoven

Support medewerker schadebehandeling | Nieuwegein

FulltimeNieuwegeinMBO 4
Zoek jij alles graag tot de bodem uit en ga je goed op afwisseling in je functie? Dan vind je hier zeker een goede connectie!

Customer support medewerker | Utrecht

FulltimeUtrechtMBO 4
Groei jij binnenkort uit tot customer support guru? Dat begint met het lezen van deze vacature. 

Klantenservice medewerker schadeverzekeringen | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Zit zorgen jou in het bloed en is het weer tijd voor jezelf nu je kids wat groter zijn? Dan komt deze kans voor jou precies op het juiste moment. 

Customer care specialist | Utrecht

FulltimeUtrechtMBO 4
Help jij graag andere mensen? Dan helpt deze vacature jou aan de perfecte baan! 

Customer care medewerker | Utrecht

FulltimeUtrechtMBO 4
De spreuk tot jouw nieuwe job? Die lees je hier!

Customer support specialist | Utrecht

FulltimeUtrechtMBO 4
Na het lezen van deze vacature is het beslist. Jij wordt customer support specialist! 

Klantenservice medewerker parttime | Utrecht

FulltimeUtrechtMBO 4
Waarom jij deze kans met beide handen aan wil pakken? Ik vertel het je. 

Niet de droombaan gevonden voor Bilthoven? Bekijk eens onderstaande specifieke vacatures.

Klantenservice medewerker in Bilthoven

Work-on heeft een interessante vacature openstaan voor een klantenservice medewerker in Bilthoven. Ben jij communicatief vaardig, geduldig en vind je het leuk om mensen te helpen? Dan is dit wellicht iets voor jou! Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten van deze organisatie. Je beantwoordt vragen, lost problemen op en geeft advies waar nodig. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren en snel kunt schakelen tussen verschillende gesprekken. Work-on biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en mogelijkheden tot doorgroeien binnen het bedrijf. Solliciteer nu via de bovenstaande link!

Junior klantenservice medewerker in Bilthoven

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior klantenservice medewerker in Bilthoven? Dan is Work-on het uitzendbureau voor jou! Dit snelgroeiende bedrijf heeft al meer dan 30+ personeelsleden en 4 vestigingen verspreid over Nederland. Als junior klantenservice medewerker ben jij verantwoordelijk voor de communicatie met klanten en zorg je ervoor dat alle vragen beantwoord worden. Bij Work-on vinden ze het belangrijk om starters en studenten aan te gekke banen te helpen binnen de zakelijke dienstverlening, dus wie weet heb jij hier wel dé start van je carrière gevonden! Bekijk snel de vacature bovenaan deze pagina om meer informatie te krijgen en solliciteer direct.

Parttime klantenservice medewerker in Bilthoven

Ben jij op zoek naar een baan als parttime klantenservice medewerker in Bilthoven? Work-on heeft een vacature openstaan waarbij je aan de slag gaat voor een grote dienstverlener. Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je ervoor dat zij tevreden zijn met de service die geboden wordt. Bij deze functie is het belangrijk dat je goed kunt luisteren, empathisch bent en snel kunt schakelen tussen verschillende taken. Wil jij werken bij een leuk uitzendbureau met veel groeimogelijkheden binnen de zakelijke dienstverlening? Solliciteer dan nu op deze vacature bij Work-on!

Klantenservice medewerker bijbaan in Bilthoven

#ERROR!

Niet de juiste vacature gevonden? Bekijk eens de volgende vacatures in Bilthoven:

Bekijk alle vacatures in Bilthoven