Klantenservice vacatures in Amersfoort

Klantenservice medewerker in Amersfoort


Ben jij de klantgerichte persoon die wij zoeken? Voor ons uitzendbureau Work-on zijn we op zoek naar een klantenservice medewerker in Amersfoort. Als klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorg je voor een vriendelijke en professionele afhandeling van hun vragen. Ervaring is mooi meegenomen, maar ook als starter of student ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Work-on staan wij namelijk altijd klaar om jou te helpen aan een gave baan binnen de zakelijke dienstverlening. Bekijk snel onze vacaturepagina voor meer informatie en solliciteer direct!

Junior klantenservice medewerker in Amersfoort


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior klantenservice medewerker in Amersfoort? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Als junior klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en sta je hen te woord met al hun vragen. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed kunt multitasken. Bij Work-on krijg je volop kansen om door te groeien binnen de zakelijke dienstverlening en kun je rekenen op goede begeleiding en coaching. Solliciteer vandaag nog op deze vacature bij Work-on, het leukste uitzendbureau van Nederland!

Parttime klantenservice medewerker in Amersfoort


Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan in Amersfoort? Work-on heeft de perfecte vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een klantenservice medewerker die ons team komt versterken. Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je beantwoordt vragen, lost problemen op en zorgt ervoor dat iedereen tevreden is. Dit doe je telefonisch, per e-mail of via social media. Een mooie kans om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen én te werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland! Solliciteer snel en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega in ons gezellige team.

Klantenservice medewerker bijbaan in Amersfoort


Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Amersfoort en vind je het leuk om klanten te helpen? Dan hebben wij van Work-on dé vacature voor jou! Als klantenservice medewerker sta jij de hele dag klaar om vragen van klanten te beantwoorden via telefoon, e-mail of chat. Je werkt bijvoorbeeld voor een groot telecombedrijf of bank, waarbij je problemen oplost met betrekking tot facturatie, abonnementen of andere vraagstukken. Het fijne aan deze baan is dat je flexibele werktijden hebt en daardoor goed kunt combineren met studie of andere activiteiten. Dus ben jij sociaal ingesteld en wil jij graag werken als klantenservice medewerker in Amersfoort? Bekijk dan snel onze vacature!

Sophie Kleintjes

Talentcoach