Innovatieve cultuur

Sta jij te popelen om mee te groeien binnen een snel veranderende organisatie? Ontdek een plek waar jouw ideeën de ruimte krijgen.

Bekijk vacatures
Een man en een vrouw lopen samen een moderne trap af in een lichte, open kantooromgeving. De vrouw draagt een donkere top en lichte jeans, terwijl de man een donkerblauw jasje en jeans draagt en een laptop vasthoudt. Beide lijken tevreden en in gesprek, wat een professionele en vriendelijke werksfeer uitstraalt.

Elke dag bezig met groei

Jouw visie is helder. Stilstand is achteruitgang. Dat geldt zowel voor organisaties als voor je eigen carrière. De wereld om je heen is volop in ontwikkeling. En jij? Jij gaat hier graag in mee. Van 3D printen tot AI, het kan jou niet innovatief genoeg. Ontdekken, experimenten, innoveren. Waar kan dit beter dan op een werkvloer waar creativiteit en de drang naar optimalisatie worden gestimuleerd en met gejuich worden ontvangen. Want wat als het wél lukt? Dat schreeuwt om een baan waarin je buiten de gebaande paden mag gaan en nieuwe technologieën worden omarmt. Zorgt al die innovatie bij jou voor extra inspiratie?

Bekijk vacatures

“In mijn huidige team staat denken in kansen centraal. Gevalletje wie niet waagt, wie niet wint. Niet alle experimenten slagen, maar de kennis die dit oplevert maakt ons wel elke keer slimmer.”

– Giovanni

Vacatures bij vernieuwende organisaties

Work-on werkt samen met, en namens, meerdere innovatieve organisaties die net zo nieuwsgierig zijn als jij. Klinkt als jouw ideale werkomgeving? Check het onderstaande overzicht om te zien welke vacatures hier momenteel actueel zijn.

Bekijk vacatures
Een man en een vrouw staan in gesprek bij een moderne trap in een lichte kantooromgeving. De vrouw leunt ontspannen tegen de trapleuning en luistert aandachtig naar de man, die een laptop vasthoudt. Beiden zijn professioneel gekleed en de sfeer straalt samenwerking en open communicatie uit.

Onze locaties

Work-on Tilburg
Work-on Amsterdam
Het hoofdkantoor van Work-on bevindt zich in Utrecht en wel in het FC Utrecht stadion Galgenwaard