Groene cijfers

Sta jij te popelen om jouw financiële talent in te zetten bij een organisatie met dezelfde drive? Draag direct bij aan groene cijfers en til je carrière naar een hoger niveau binnen een van onze finance vacatures.

Bekijk vacatures
Twee vrouwen zitten op een groene bank in een moderne kantoorruimte en kijken samen naar een laptop. De vrouw links draagt een lichte trui en de vrouw rechts draagt een lichte blouse. Ze zijn verdiept in hun werk aan finance vacatures, terwijl de omgeving is gevuld met planten voor een frisse uitstraling.

Jouw carrière in de plus

Groene cijfers staan voor meer dan een salaris waar je blij van wordt. In jouw carrière is je missie helder. Direct bijdragen aan de groei van een organisatie. Scoren zij groene cijfers, dan zit ook jouw carrière in de plus. En wanneer de organisatie groeit, groei jij graag met ze mee. Dat vraagt om een werkplek waar je drive gezien en gewaardeerd wordt. Omdat je er met hart en ziel induikt en stap voor stap je verantwoordelijkheid toeneemt. Heb jij wat er nodig is om bedrijfsprocessen te optimaliseren met maximale winstcijfers tot gevolg? Dan volgt de echte winst wanneer jij je stempel mag en kan drukken binnen die finance baan.

Bekijk vacatures

“Door het digitaliseren van de gehele boekhouding heb ik mezelf en de organisatie geholpen met het zetten van een volgende stap. De oprechte waardering die ik hiervoor heb gekregen voelt enorm goed”

– Paul, Financieel administratief medewerker

Onze vacatures bij organisaties waar jij meegroeit

Work-on werkt samen met, en namens, meerdere opdrachtgevers die jouw drive voor groene cijfers delen. Check het onderstaande overzicht aan finance vacatures om te zien welke vacatures hier momenteel actueel zijn. 

Bekijk vacatures
Twee vrouwen zitten op een groene bank in een moderne kantoorruimte en bespreken finance vacatures op een laptop. De vrouw links draagt een lichte trui en de vrouw rechts draagt een groene blazer. Ze lachen en lijken enthousiast over de mogelijkheden terwijl ze samenwerken in een professionele en frisse omgeving.

Onze locaties

Work-on Tilburg
Work-on Amsterdam
Het hoofdkantoor van Work-on bevindt zich in Utrecht en wel in het FC Utrecht stadion Galgenwaard