Commerciële vacatures in Zeist bij Work-on

Commercieel medewerker in Zeist

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als commercieel medewerker in Zeist? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als leukste uitzendbureau van Nederland helpen wij starters en studenten aan te gekke banen binnen de zakelijke dienstverlening. Voor onze opdrachtgever in Zeist zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker die klantgericht, sociaal vaardig en resultaatgericht is. Je komt te werken bij een groeiend bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan nu via onze website!

Junior accountmanager in Zeist

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Junior Accountmanager? Bij het leuke uitzendbureau Work-on in Zeist hebben wij de perfecte vacature voor jou! Als Junior Accountmanager ga je aan de slag bij een grote speler binnen de zakelijke dienstverlening en krijg je volop mogelijkheden om door te groeien. Samen met collega’s werk je aan het beheren van bestaande klantrelaties en het binnenhalen van nieuwe accounts. Hierbij is jouw commerciële instelling onmisbaar. Pak deze kans en solliciteer direct via onze website!

Junior commercieel medewerker in Zeist

Accountmanager in Zeist

Ben jij een commercieel talent met ervaring als accountmanager? Dan is deze vacature in Zeist wellicht iets voor jou! Work-on zoekt namelijk voor een opdrachtgever in de zakelijke dienstverlening naar een gedreven accountmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande relaties, maar ook het binnenhalen van nieuwe klanten. Je hebt veel vrijheid om zelfstandig te werken, maar kunt altijd rekenen op de ondersteuning van het team. Klinkt dit als jouw ideale baan? Solliciteer dan snel via onze website en wie weet start jij binnenkort bij deze mooie organisatie!

Sophie Kleintjes

Talentcoach