Op zoek naar een commerciële baan in s-Hertogenbosch?

Commercieel medewerker in s-Hertogenbosch


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als commercieel medewerker in s-Hertogenbosch? Dan is Work-on het uitzendbureau voor jou! Als experts in de zakelijke dienstverlening helpen wij starters en studenten aan hun droombaan. Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar commercieel talent dat enthousiast wordt van klantcontact en sales. Wil jij werken bij een snelgroeiende organisatie met meerdere vestigingen door heel Nederland? Solliciteer dan direct op deze vacature via onze website. Bij Work-on vinden we persoonlijkheid, ambitie en gedrevenheid belangrijk, dus laat zien wat je in huis hebt!

Junior accountmanager in s-Hertogenbosch


Ben jij een commercieel talent en wil je graag aan de slag als Junior Accountmanager? Dan is deze vacature van Work-on in s-Hertogenbosch iets voor jou! Bij dit gezellige uitzendbureau helpen ze starters en studenten aan te gekke banen binnen de zakelijke dienstverlening. Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten, het onderhouden van relaties met bestaande klanten en het behalen van targets. Je krijgt volop mogelijkheden om door te groeien binnen dit bedrijf dat zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot een bloeiende organisatie met vestigingen door heel Nederland. Solliciteer nu op deze uitdagende functie bij Work-on!

Junior commercieel medewerker in s-Hertogenbosch


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Junior Commercieel Medewerker in s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk de leukste banen binnen de zakelijke dienstverlening. Als Junior Commercieel Medewerker ga je aan de slag met verschillende sales activiteiten en leer je hoe het is om te werken in een commerciële omgeving. Je wordt goed begeleid en krijgt alle kans om door te groeien binnen onze organisatie. Solliciteer nu op deze vacature en ontdek wat Work-on voor jou kan betekenen!

Accountmanager in s-Hertogenbosch


Ben jij een commerciële topper en op zoek naar een nieuwe uitdaging in s-Hertogenbosch? Werk jij graag met targets en haal je energie uit het binnenhalen van nieuwe klanten? Dan is de vacature van Accountmanager bij Work-on iets voor jou! Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe zakelijke klanten en onderhoudt je relaties met bestaande klanten. Het betreft hierbij voornamelijk studenten-gerelateerde dienstverlening. Bij Work-on krijg je de ruimte om te groeien en wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling. Solliciteer nu op deze uitdagende functie via onze website!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach