Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zakelijke dienstverlening? Work-on helpt je verder!

Commercieel medewerker in Lijnden


Ben jij een commercieel talent en op zoek naar een uitdagende baan in Lijnden? Dan heeft Work-on dé vacature voor jou! Als Commercieel Medewerker ga je aan de slag bij een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in productverpakkingen. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van klantcontact, het genereren van nieuwe business en het behalen van sales targets. Het leuke aan deze baan is dat je veel vrijheid hebt om zelfstandig te werken én dat er volop mogelijkheden zijn om door te groeien binnen het bedrijf. Klik snel op de vacature hierboven voor meer informatie!

Junior accountmanager in Lijnden


Work-on heeft een vacature voor een Junior accountmanager in Lijnden. Als jij ambitie hebt om door te groeien en graag werkt binnen de zakelijke dienstverlening, dan is dit jouw kans! Jij gaat aan de slag bij een succesvolle organisatie die altijd op zoek is naar talent. Bij Work-on krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Als Junior accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Wil jij werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan nu op deze vacature bij Work-on!

Junior commercieel medewerker in Lijnden

Accountmanager in Lijnden


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Accountmanager? Dan is Work-on op zoek naar jou! Voor een internationale organisatie in Lijnden zijn wij namelijk op zoek naar iemand die verantwoordelijk wordt voor het onderhouden en uitbouwen van relaties met klanten. Als Accountmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, waarbij je zorgvuldig luistert naar hun wensen en behoeften. Jouw doel is om de relatie met de klant te verstevigen én nieuwe business binnen te halen. Ben jij communicatief sterk, commercieel ingesteld en heb je ervaring in een soortgelijke functie? Solliciteer dan nu bij Work-on!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach