Commerciële Vacatures in Leusden

Commercieel medewerker in Leusden


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als commercieel medewerker en woon je in de omgeving van Leusden? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Als commercieel medewerker bij onze opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Je werkt nauw samen met je collega’s en weet altijd op creatieve manieren nieuwe kansen te spotten. Bij Work-on vinden we het belangrijk dat starters en studenten aan toffe banen geholpen worden, daarom zijn wij trots dat wij deze vacature mogen aanbieden via ons netwerk. Bekijk snel alle details en solliciteer direct!

Junior accountmanager in Leusden


Wij zijn Work-on en wij helpen jou aan de beste startersfuncties binnen de zakelijke dienstverlening. Momenteel hebben we een interessante vacature voor een junior accountmanager in Leusden. Als jij communicatief sterk bent en graag relaties opbouwt, dan is deze functie wellicht iets voor jou! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van klantrelaties en acquisitie. Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig te werken, maar natuurlijk word je goed begeleid door ervaren collega’s. Benieuwd naar alle details? Klik dan op de vacature hierboven!

Junior commercieel medewerker in Leusden

Accountmanager in Leusden


Work-on is op zoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager in Leusden! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en het onderhouden van de huidige relaties. Jij bent communicatief vaardig en weet als geen ander hoe belangrijk relatiebeheer is. Verder beschik je over commercieel inzicht en heb je al ervaring met het verkopen van dienstverlening. Bij Work-on krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar uiteraard ook goede begeleiding om jouw doelen te bereiken. Wil jij werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland? Solliciteer dan nu!

Sophie Kleintjes

Talentcoach