Op zoek naar commerciële vacatures in Huis ter Heide?

Commercieel medewerker in Huis ter heide


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als commercieel medewerker in de buurt van Huis ter Heide? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres. Als uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen jou en onze opdrachtgevers binnen de zakelijke dienstverlening. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten, onderhouden van bestaande relaties en het behalen van targets. Heb jij een commerciële instelling en wil je graag werken in een dynamische omgeving? Bekijk dan snel onze vacature voor commercieel medewerker in Huis ter Heide!

Junior accountmanager in Huis ter heide


Ben jij commercieel ingesteld en op zoek naar een uitdagende baan als Junior Accountmanager in Huis ter Heide? Dan is deze vacature van Work-on echt iets voor jou! Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Je werkt hierbij samen met een team van enthousiaste collega’s. Het mooie aan deze functie is dat je veel vrijheid krijgt en zelf invloed hebt op de groei van het bedrijf. Bij Work-on staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel, dus er zijn ook volop mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Klinkt dit als dé uitdaging waar jij naar op zoek bent? Solliciteer dan direct via onze website!

Junior commercieel medewerker in Huis ter heide

Accountmanager in Huis ter heide


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als accountmanager in Huis ter Heide? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening hebben wij regelmatig vacatures voor sales professionals zoals jij. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en onderhouden van bestaande relaties. Je werkt nauw samen met collega’s van verschillende afdelingen om een optimale service te bieden aan jouw klanten. Klinkt dit als dé baan voor jou? Bekijk dan snel onze vacature en solliciteer direct!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach