Commerciële Vacatures in Houten

Commercieel medewerker in Houten


Work-on heeft een mooie vacature als Commercieel medewerker in Houten. Als jij gedreven bent en graag mensen helpt, dan is dit de ideale baan voor jou. Je gaat aan de slag bij een groot bedrijf in Houten waar je verantwoordelijk wordt voor het contact met klanten en het maken van afspraken. Werkervaring is niet nodig, Work-on biedt namelijk uitgebreide trainingen om jou klaar te stomen voor deze functie. Solliciteer nu en wie weet werk jij straks bij een toonaangevend bedrijf waarbij geen dag hetzelfde is!

Junior accountmanager in Houten


Ben jij een starter met passie voor sales en wil je graag aan de slag als Junior Accountmanager? Dan heeft Work-on een leuke vacature voor jou in Houten! Als junior accountmanager ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en verantwoordelijk voor het behalen van omzetdoelstellingen. Bij deze functie krijg je de kans om te groeien in je rol en door te ontwikkelen binnen de organisatie. Benieuwd naar meer informatie of wil je solliciteren? Klik dan nu op de vacature hierboven! Werkervaring is geen vereiste, daarom is deze functie perfect geschikt voor starters die hun carrière willen starten bij een succesvolle organisatie zoals Work-on.

Junior commercieel medewerker in Houten

Accountmanager in Houten


Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische functie als accountmanager in Houten? Dan is Work-on op zoek naar jou! Als accountmanager bij Work-on ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met klanten, het binnenhalen van nieuwe klanten en het adviseren over uiteenlopende HR-vraagstukken. Bij Work-on krijg je de kans om te werken bij verschillende bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening en zo veel ervaring op te doen. Daarnaast biedt Work-on goede arbeidsvoorwaarden, persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een gezellig team van collega’s. Solliciteer nu en start snel jouw nieuwe carrière!

Sophie Kleintjes

Talentcoach