Op zoek naar een commerciële baan in Hilversum? Werk met Work-on!

Commercieel medewerker in Hilversum


Work-on heeft een uitdagende vacature voor een commercieel medewerker in Hilversum. Als commercieel medewerker ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en opbouwen van klantrelaties. Je werkt nauw samen met collega’s en behandelt binnenkomende offerteaanvragen. Daarnaast ga je actief op zoek naar nieuwe business mogelijkheden, waarbij je jouw creativiteit en doorzettingsvermogen kunt laten zien. Ben jij communicatief sterk, resultaatgericht en heb je ervaring in sales? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Solliciteer direct via de website van Work-on en wie weet ben jij straks de nieuwe commercieel medewerker bij dit leuke uitzendbureau!

Junior accountmanager in Hilversum


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior accountmanager? Werk je graag in een dynamische omgeving en ben je communicatief sterk? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Work-on is op zoek naar een enthousiaste junior accountmanager in Hilversum. Bij deze functie ga je aan de slag voor onze klanten binnen de zakelijke dienstverlening. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar wordt tegelijkertijd goed begeleid door ervaren collega’s. Benieuwd naar meer informatie over deze vacature? Klik dan snel door!

Junior commercieel medewerker in Hilversum

Accountmanager in Hilversum


Ben jij een commercieel talent en op zoek naar een uitdaging in de zakelijke dienstverlening? Dan heeft Work-on dé vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een accountmanager in Hilversum. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Je krijgt hierbij veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar wordt ook goed begeleid door ervaren collega’s. Bij Work-on draait alles om persoonlijke ontwikkeling, dus ook als accountmanager krijg je volop mogelijkheden om te groeien binnen het bedrijf. Ben jij enthousiast geworden? Klik dan snel op de vacature hierboven voor meer informatie en solliciteren!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach