Commerciële vacatures in Hardinxveld-Giessendam

Commercieel medewerker in Hardinxveld-Giessendam


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als commercieel medewerker in Hardinxveld-Giessendam? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als dé specialist in de zakelijke dienstverlening hebben wij tal van vacatures openstaan voor starters en studenten die hun carrière een vliegende start willen geven. Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel, waardoor we jou altijd zo goed mogelijk kunnen begeleiden tijdens je werkzaamheden. Dus, heb jij interesse om aan de slag te gaan als commercieel medewerker en wil je werken bij het gezelligste uitzendbureau van Nederland? Klik dan snel door naar onze vacaturepagina!

Junior accountmanager in Hardinxveld-Giessendam


Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Dan is de vacature voor junior accountmanager bij Work-on in Hardinxveld-Giessendam wellicht iets voor jou! Bij Work-on helpen we starters en studenten aan te gekke banen binnen de zakelijke dienstverlening. Als junior accountmanager ga je aan de slag om nieuwe klanten te werven en bestaande relaties te onderhouden. Je krijgt volop begeleiding en coaching van ervaren collega’s, zodat jij je snel kunt ontwikkelen tot een succesvolle accountmanager. Interesse? Bekijk dan snel onze vacaturepagina!

Junior commercieel medewerker in Hardinxveld-Giessendam

Accountmanager in Hardinxveld-Giessendam


Ben jij een commercieel talent en op zoek naar een uitdagende baan als accountmanager? Dan heeft Work-on dé vacature voor jou! Voor ons klantcontactcentrum in Hardinxveld-Giessendam zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven accountmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de relaties met onze klanten. Je hebt veel contact met verschillende bedrijven in diverse branches en weet als geen ander hun behoeften te vertalen naar passende oplossingen. Met jouw overtuigingskracht weet je deals te sluiten en targets te behalen. Benieuwd naar meer informatie over deze functie? Klik dan snel door naar onze vacaturepagina!

Sophie Kleintjes

Talentcoach