Op zoek naar een commerciële baan in Goes? Work-on helpt je verder!

Commercieel medewerker in Goes


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de zakelijke dienstverlening? Dan is de vacature voor Commercieel medewerker in Goes bij Work-on wellicht iets voor jou! Als commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van relaties. Een dynamische functie waarin jij jouw sales skills volop kunt benutten. Het leuke aan werken bij Work-on is dat zij zich specifiek richten op starters en studenten die op zoek zijn naar toffe banen. Als onderdeel van deze bloeiende organisatie krijg je bovendien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Solliciteer nu via de link hierboven en wie weet kom jij ons team versterken!

Junior accountmanager in Goes


Work-on heeft een geweldige kans voor starters die op zoek zijn naar hun eerste baan als accountmanager. Deze vacature is gevestigd in Goes en biedt de perfecte werkomgeving voor jonge professionals die graag willen groeien binnen de zakelijke dienstverlening. Met trots bewijzen we onze reputatie als het leukste uitzendbureau van Nederland door jou aan te sluiten bij ons team van enthousiaste medewerkers. Als je jezelf wilt uitdagen en ontwikkelen, dan ben jij degene die wij zoeken! Ga naar onze website om meer informatie over deze vacature te vinden.

Junior commercieel medewerker in Goes

Accountmanager in Goes


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als accountmanager? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Voor ons bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste accountmanager in Goes. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het behalen van commerciële doelstellingen en het onderhouden van klantrelaties. Je werkt samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie om tot resultaten te komen. Bij Work-on vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, daarom bieden we jou volop mogelijkheden om te groeien in je functie en carrière! Benieuwd naar meer informatie over deze vacature? Klik dan snel door naar onze website!

Hanna Hermsen

Talentcoach