Commerciële vacatures in Capelle aan den IJssel

Commercieel medewerker in Capelle aan den IJssel


Ben jij een commercieel talent en op zoek naar een uitdagende baan in Capelle aan den IJssel? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Als commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Je gaat aan de slag bij een gerenommeerde organisatie waarbij je veel vrijheid krijgt om zelfstandig te werken. Bovendien biedt Work-on goede arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Solliciteer nu via de link hierboven en wie weet start jij binnenkort als commercieel medewerker in Capelle aan den IJssel!

Junior accountmanager in Capelle aan den IJssel


Ben jij een ambitieuze starter met commerciële skills? Dan is de vacature van junior accountmanager in Capelle aan den IJssel bij Work-on iets voor jou! Als accountmanager ga je aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van IT-oplossingen aan klanten. Jij wordt verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van relaties, het genereren van new business en het adviseren over producten en diensten. Het leuke hieraan? Je krijgt veel vrijheid om te ondernemen, waarbij jouw successen beloond worden met mooie bonussen. Wil jij werken bij dit groeiende bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat? Solliciteer dan nu!

Junior commercieel medewerker in Capelle aan den IJssel

Accountmanager in Capelle aan den IJssel


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als accountmanager in Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als leuke en groeiende organisatie zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde starters en studenten die ons willen helpen onze doelen te bereiken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van producten of diensten aan klanten. Je beheert je eigen klantenbestand, bouwt relaties op met potentiële klanten en onderhoudt contact met bestaande klanten. Kijk snel naar onze vacature en solliciteer direct!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach