Commerciële vacatures in Bilthoven

Commercieel medewerker in Bilthoven


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als commercieel medewerker in Bilthoven? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als grootste uitzendbureau voor starters en studenten in Nederland hebben wij de beste connecties met toonaangevende bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening. Met jouw commerciële skills help jij deze bedrijven verder groeien en behaal je samen successen. Bij Work-on staat persoonlijke ontwikkeling centraal, dus ook jij kunt doorgroeien binnen het bedrijf en jezelf blijven ontwikkelen. Benieuwd naar meer informatie over deze vacature? Klik dan snel door!

Junior accountmanager in Bilthoven


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar je jouw commerciële skills kan ontwikkelen? Dan is de vacature van junior accountmanager bij Work-on in Bilthoven iets voor jou! Bij dit gezellige uitzendbureau helpen ze starters en studenten aan te gekke banen binnen de zakelijke dienstverlening. Als junior accountmanager ga jij aan de slag met het werven van nieuwe klanten, onderhouden van relaties en adviseren over passende personeelsoplossingen. Met een team van enthousiaste collega’s werk je hard om succesvol te zijn én plezier te hebben op de werkvloer. Solliciteer nu en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Junior commercieel medewerker in Bilthoven

Accountmanager in Bilthoven


Ben jij communicatief sterk en heb je commerciële ervaring? Dan is de vacature voor Accountmanager in Bilthoven bij Work-on wellicht iets voor jou! Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Je werkt nauw samen met andere afdelingen binnen het bedrijf om tot optimale resultaten te komen. Bij Work-on draait alles om het helpen van starters en studenten aan gave banen binnen de zakelijke dienstverlening. Wil jij meehelpen aan dit doel en werken bij een groeiend uitzendbureau? Klik dan snel door naar de vacaturepagina!

Sophie Kleintjes

Talentcoach