Commerciële vacatures in Beverwijk: vind jouw droombaan bij Work-on

Commerciële vacatures in Beverwijk: vind jouw droombaan bij Work-on

Commerciële vacatures in Beverwijk

Ben je op zoek naar een uitdagende commerciële functie in de regio Beverwijk? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als leukste uitzendbureau van Nederland helpen wij starters en studenten aan te gekke banen binnen de zakelijke dienstverlening. En dat geldt natuurlijk ook voor onze vestiging in Beverwijk!

Onze lokale recruiters kennen de arbeidsmarkt als geen ander en hebben dagelijks contact met bedrijven in de omgeving. We weten precies wat er speelt, welke vacatures openstaan en welke bedrijven passen bij jou als persoon. Zo vinden we altijd een baan die bij jou past.

Beverwijk is niet alleen bekend vanwege haar gezellige centrum en historische gebouwen, maar ook vanwege De Bazaar: Europa’s grootste overdekte markt waar je kunt shoppen, eten én cultuur snuiven. Een unieke plek waar verschillende culturen samenkomen!

Laten we samen kijken naar welke commerciële functies er beschikbaar zijn in deze mooie stad. Neem gerust contact met ons op of kom langs op ons kantoor aan de Velserweg 62C om kennis te maken met ons team.

Direct alle vacatures bekijken in Beverwijk? Bekijk alle vacatures in Beverwijk

Coördinator support team | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Ga het goede voorbeeld geven in deze functie als coördinator van het support team bij deze groene non-profit. 

Supervisor bij Greenpeace | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Zit het goede voorbeeld geven in jouw DNA? Dan is deze functie als supervisor bij Greenpeace jou op het lijf geschreven.

Teammanager | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Een groenere wereld én een baan waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen. Dat en meer vind je in deze baan als teammanager bij Greenpeace in Utrecht.

Teamleider supporter care bij Greenpeace | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Past de stempel 'het goede voorbeeld geven' precies bij jou? Ga dan als teamleider aan de slag bij de groenste non-profit van Nederland!

Teammanager non-profit | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Een groenere wereld én een baan waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen. Dat en meer vind je bij deze baan als teammanager van het supporter care team bij deze bekende non-profit!

Teamleider supporter care | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Past de stempel 'het goede voorbeeld geven' precies bij jou? Dan wil je deze vacature voor teamleider zeker niet overslaan..

Leidinggevende bij Greenpeace | Utrecht

FulltimeUtrechtHBO
Ga jij goed op het goede voorbeeld geven? Dat doe je nergens beter dan als leidinggevende bij Greenpeace. Lees snel de vacature.

Niet de droombaan gevonden voor Beverwijk? Bekijk eens onderstaande specifieke vacatures.

Commercieel medewerker in Beverwijk

Ben jij commercieel ingesteld en op zoek naar een uitdagende baan in de zakelijke dienstverlening? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Work-on is op zoek naar een gemotiveerde commercieel medewerker voor onze vestiging in Beverwijk. Als commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen ons bedrijf om tot de beste resultaten te komen. Bij Work-on krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Solliciteer nu en maak de eerste stap naar een mooie carrière bij Work-on!

Junior accountmanager in Beverwijk

Ben jij een commerciële starter en op zoek naar een uitdagende baan als Junior Accountmanager? Bij Work-on hebben we momenteel een vacature openstaan voor deze functie in Beverwijk. Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van klantcontacten en het binnenhalen van nieuwe business. Je gaat aan de slag bij een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energieoplossingen. Een ideale kans om jezelf te ontwikkelen tot succesvolle accountmanager! Solliciteer direct via onze website en wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als collega bij Work-on.

Junior commercieel medewerker in Beverwijk

Accountmanager in Beverwijk

Ben jij commercieel ingesteld en houd je ervan om te onderhandelen? Dan is de vacature voor accountmanager in Beverwijk bij Work-on iets voor jou! Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Je komt terecht in een team van gedreven collega’s die allemaal dezelfde passie hebben: starters en studenten aan hun droombaan helpen. Bij Work-on staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel, dus er zijn genoeg mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Solliciteer nu op deze uitdagende functie via bovenstaande link!

Niet de juiste vacature gevonden? Bekijk eens de volgende vacatures in Beverwijk:

Bekijk alle vacatures in Beverwijk