Op zoek naar administratieve vacatures in Sittard?

Administratief medewerker in Sittard


Work-on, het leukste uitzendbureau van Nederland, heeft een leuke vacature voor een administratief medewerker in Sittard. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de afhandeling en verwerking van diverse administratieve werkzaamheden. Het gaat hierbij om een tijdelijke functie voor minimaal 6 maanden met kans op verlenging bij goed functioneren. Ben jij nauwkeurig, communicatief vaardig en heb je ervaring als administratief medewerker? Solliciteer dan nu via Work-on!

Junior administratief medewerker in Sittard


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als junior administratief medewerker in Sittard? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het matchen van starters en studenten met toffe banen binnen de zakelijke dienstverlening. Voor onze klant in Sittard zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat die zich wil ontwikkelen tot volwaardig administratief medewerker. In deze functie ondersteun je de afdeling Finance & Control met diverse taken, zoals facturatie en crediteurenadministratie. Ben jij communicatief sterk, secuur en heb je affiniteit met administratie? Bekijk dan snel onze vacature!

Junior backoffice medewerker in Sittard


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior backoffice medewerker in Sittard? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening. Voor onze opdrachtgever, een gerenommeerd bedrijf in Sittard, zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior backoffice medewerker die graag wil meegroeien met de organisatie. Je gaat aan de slag met verschillende administratieve werkzaamheden en hebt veel contact met klanten en collega’s. Klinkt dit als dé baan voor jou? Bekijk dan snel onze vacature hierboven en solliciteer direct!

Backoffice medewerker in Sittard


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als backoffice medewerker in Sittard? Dan heeft Work-on de perfecte vacature voor jou! Als backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van administratieve taken zoals facturatie, contracten en klantenservice. Bij Work-on krijg je de kans om te werken in een dynamische omgeving met veel groeimogelijkheden. Het uitzendbureau zoekt gemotiveerde starters die affiniteit hebben met de zakelijke dienstverlening en graag willen leren. Interesse? Klik dan snel op de vacature hierboven en solliciteer direct!

Sophie Kleintjes

Talentcoach