Wil jij werken in het bruisende Rotterdam?

Administratief medewerker in Rotterdam


Ben jij een kei in administratie en ben je op zoek naar een leuke functie in Rotterdam? Dan hebben wij bij Work-on de perfecte vacature voor jou! Als administratief medewerker kun je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers binnen de zakelijke dienstverlening. Of het nu gaat om het verwerken van facturen, het onderhouden van contact met klanten of het beheren van dossiers: als administratief medewerker draag jij bij aan een soepel verloop van bedrijfsprocessen. Bij Work-on vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk, dus je kunt erop rekenen dat er voldoende mogelijkheden zijn om door te groeien binnen deze functie. Bekijk snel onze vacatures en solliciteer direct!

Junior administratief medewerker in Rotterdam


Work-on heeft een geweldige kans voor jou als je geïnteresseerd bent in het werken binnen de zakelijke dienstverlening. Ben jij goed met cijfers en heb je een oog voor detail? Dan is deze vacature als junior administratief medewerker in Rotterdam perfect voor jou! Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat zich specialiseert in verzekeringen en pensioenen. In deze positie ben je verantwoordelijk voor het beheer van dossiers, facturatie en andere administratieve taken. Het mooie is dat Work-on altijd op zoek is naar talentvolle starters, dus dit zou wel eens jouw eerste stap kunnen zijn op weg naar een glansrijke carrière bij Work-on!

Junior backoffice medewerker in Rotterdam


Wil jij graag aan de slag bij een ondernemend en groeiend bedrijf? Dan is deze vacature voor Junior Backoffice Medewerker in Rotterdam iets voor jou! Bij Work-on zijn we namelijk op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het verwerken van administratieve werkzaamheden. Als backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheren van de database, het invoeren en controleren van gegevens en ondersteun je collega’s waar nodig. Je komt te werken binnen een jonge organisatie waar veel ruimte is om te leren en te groeien. Ben jij secuur, communicatief vaardig en zie jij jezelf wel werken binnen de zakelijke dienstverlening? Solliciteer dan direct op deze leuke functie bij Work-on in Rotterdam!

Backoffice medewerker in Rotterdam


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als backoffice medewerker in Rotterdam? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar talentvolle starters en studenten die hun carrière willen starten binnen deze branche. Bij ons ga je aan de slag bij toonaangevende bedrijven en krijg je volop kansen om te groeien en ontwikkelen. De vacature voor backoffice medewerker in Rotterdam biedt jou de mogelijkheid om administratieve werkzaamheden uit te voeren, waarbij nauwkeurigheid van groot belang is. Wil jij meer weten over deze functie of solliciteren? Bekijk dan snel onze vacaturepagina!

Hanna Hermsen

Talentcoach